Wende try-out

Muzikale alleskunner komt met exclusieve try-outshows

TivoliVredenburg en De Helling presenteren: Wende try outs!

Wende heeft natuurlijk eigenlijk geen introductie nodig. Als homo universalis van de podiumkunsten verandert ze al jaren alles wat ze aanraakt in goud. Chansons, theater, hoofdrollen in speelfilms, kleinkunst op pompende housebeats… Je kan je het zo gek niet bedenken en Wende heeft het gedaan, en er waarschijnlijk ook een Edison voor gekregen. Voor haar laatste album MENS ontving ze de Edison voor het beste album en met haar show Wildernis betoverde ze de festivalweiden van Down The Rabbit Hole en Into The Great Wide Open.

Intussen ligt er alweer een volgend album op de plank: Sterrenlopen, haar zevende plaat die in september verschijnt. Bij het schrijven van dit album kreeg Wende hulp van zo ongeveer de hele Champions League van de Nederpop. Froukje, S10, Klangstof, en Sim Fane schreven allemaal mee. Die Edison kunnen ze dus alvast opsturen. Voorproefjes kregen we al in de vorm van de twee vooruitgeschoven singles Het Is Genoeg en Is Dit Alles. Twee krachtige, urgente popsongs waarop Wende haar muzikale horizon nóg maar eens wat verder oprekt.

Voordat Wende met haar fonkelnieuwe werk langs de landelijke poppodia en theaters trekt, komt ze naar De Helling voor twee try-outs. Een dikke primeur dus! Wat ze deze keer uit haar hoge hoed tovert, blijft nog even een mysterie. Maar dat het uniek, grensverleggend en magisch wordt kunnen we je nu al beloven.

De kaartverkoop voor deze show start vrijdag 02/06 om 10:00

Line-up

  • Wende

Handig om
te weten

De Helling is PIN-Only. Dit betekent dat wij bij de kassa, bar en garderobe geen contant geld kunnen aannemen. Neem dus je pinpas of creditcard mee. De garderobe is verplicht voor grote tassen en jassen en kost €2,- per item.

Onze concerten zijn voor alle leeftijden toegankelijk, t/m 14 jaar adviseren we wel om samen met een volwassene te komen. Voor clubnachten geldt een minimumleeftijd van 18 jaar tenzij anders vermeld.

Ben je verhinderd en kan je niet meer naar een concert of clubnacht in De Helling? Dan raden we je aan je ticket via TicketSwap te verkopen. TicketSwap is een officiële partner van De Helling en daarmee het enige veilige platform wat wij ondersteunen in het doorverkopen van kaarten. De tickets welke via TicketSwap worden verhandeld worden automatisch gecheckt in onze database en voorzien van een nieuwe barcode. Zo ben je zeker van een geldig ticket. Veel plezier!

We werken doorgaans met staanplaatsen. Indien je slecht ter been bent kun je altijd bij een van onze personeelsleden vragen om een barkruk, zodat je toch van het concert kan genieten. Ook is De Helling is rolstoeltoegankelijk, maar helaas (nog) niet via de hoofdingang. Wanneer je De Helling wilt bezoeken als rolstoelgebruiker, maken we een zijdeur open welke rolstoeltoegankelijk is. Eenmaal binnen is De Helling volledig gelijkvloers en is er een rolstoeltoegankelijk (gehandicapten) toilet. Voor ons personeel is het fijn als je voor het evenement contact wilt opnemen via info@dehelling.nl of +31 (0)30 – 22 19 944 zodat we je zo goed mogelijk kunnen ontvangen.

Meer weten? Lees verder op onze toegankelijkheidspagina