Visions of Atlantis + Xandria

Symphonic metal nights

SYMPHONIC METAL NIGHTS
De Oostenrijkse symfonische-metalband Visions Of Atlantis neemt al jaren een eigen plek in binnen de wereld van de female fronted metal. Hun muziek bevindt zich op het kruispunt van symfonische en power metal, met melodieuze, poppy refreinen die je na één keer horen meezingt. Frontvrouw (sinds 2013) Clémentine Delauney kreeg vorig jaar Michele Guaitoli als leadzanger erbij, en hun stemmen blijken prima bij elkaar te kleuren, zoals je kunt horen op het nieuwste album Wanderers. En Visions komt niet alleen, maar het wordt een heuse co-headline onder de noemer ‘Symphonic Metal Nights’ met niemand minder dan Xandria! Er gingen geruchten dat de Duitsers gestopt zouden zijn. Dat was zelfs al op hun Wikipedia-pagina te lezen. Maar niks blijkt minder waar. Gelukkig maar!

Als support komt de piratenmetalband Ye Banished Privateers alsnog mee op tour. Verwacht geen carnaval- of hoempametal, maar meer een soort folk-versie van de piratensound.

Dit is het verplaatste concert van 25 april 2020 en 22 september 2021. Reeds gekochte kaarten blijven geldig. Kaartkopers hebben een e-mail ontvangen met meer informatie.