Tusky

Utrechtse kick-in-your-face-punkrockers met onweerstaanbare refreinen

Het Utrechtse Tusky mag dan ooit geboren zijn uit John Coffey, maar een sideproject kun je de band al lang niet meer noemen. Tusky is gewoon Tusky. Een groep gelouterde veteranen in de scene met de energie van pubers, die bewijzen dat punkrock anno 2024 nog springlevend is. Tusky is een full-force powerhouse, zwaarbewapend met vuist-in-je-gezicht-songs. Van die 90’s punkrock op z’n Amerikaans, waarvan je automatisch kickflips gaat maken.

Het waren bewogen jaren voor Tusky. Met debuut ‘Rated Gnar’ bombardeerde de band zich meteen tot de nieuwe punkparel van de lage landen. Totdat de band opeens van keiharde herrie naar oorverdovende stilte ging. Twee jaar en een pandemie later – nèt voor we de band als vermist wilden opgeven – dook Tusky opeens weer op. En hoe! Met een nieuwe bezetting, een nieuw label en een verse lading nieuwe song. Maar nog steeds de same old Tusky-sound: in your face, retestrak, meedogenloos, en altijd die onweerstaanbare refreinen.

Nadat ze talloze Nederlandse, Belgische en Duitse festivals naar de filistijnen hielpen, is het voor Tusky tijd om terug te keren naar z’n thuishaven: het mooie Utrecht. Glip dus maar snel in je geblokte vans en ga je windmill-kick vast oefenen, want dit wordt gegarandeerd chaos.

Support: Boskat | Bongloard

Update: De support van Cobra the Impaler kan helaas niet doorgaan, Bongloard vervangt Cobra the Impaler.

Line-up

  • Boskat
  • Bongloard
  • Tusky

Handig om
te weten

Onze concerten zijn voor alle leeftijden toegankelijk, t/m 14 jaar adviseren we wel om samen met een volwassene te komen. Voor clubnachten geldt een minimumleeftijd van 18 jaar tenzij anders vermeld.

De Helling is PIN-Only. Dit betekent dat wij bij de kassa, bar en garderobe geen contant geld kunnen aannemen. Neem dus je pinpas of creditcard mee. De garderobe is verplicht voor grote tassen en jassen en kost €2,- per item.

Ben je verhinderd en kan je niet meer naar een concert of clubnacht in De Helling? Dan raden we je aan je ticket via TicketSwap te verkopen. TicketSwap is een officiële partner van De Helling en daarmee het enige veilige platform wat wij ondersteunen in het doorverkopen van kaarten. De tickets welke via TicketSwap worden verhandeld worden automatisch gecheckt in onze database en voorzien van een nieuwe barcode. Zo ben je zeker van een geldig ticket. Veel plezier!

We werken doorgaans met staanplaatsen. Indien je slecht ter been bent kun je altijd bij een van onze personeelsleden vragen om een barkruk, zodat je toch van het concert kan genieten. Ook is De Helling is rolstoeltoegankelijk, maar helaas (nog) niet via de hoofdingang. Wanneer je De Helling wilt bezoeken als rolstoelgebruiker, maken we een zijdeur open welke rolstoeltoegankelijk is. Eenmaal binnen is De Helling volledig gelijkvloers en is er een rolstoeltoegankelijk (gehandicapten) toilet. Voor ons personeel is het fijn als je voor het evenement contact wilt opnemen via info@dehelling.nl of +31 (0)30 – 22 19 944 zodat we je zo goed mogelijk kunnen ontvangen.

Meer weten? Lees verder op onze toegankelijkheidspagina