The Kulture Of Hype&Hope | WIND Edition

HipHop & Funk music (Wacking, Locking, Breaking) 1vs1 Battle | Powered by DOX

Na twee succesvolle hiphop battles aan het begin van dit jaar, komt The Kulture of Hype & Hope op zondag 23 oktober terug!

Het wordt een evenement zoals we gewend zijn: 4 edities, 4 elementen. Giovani Vreede en Marsha Webster organiseren in samenwerking met DOX een van de grootste hiphop evenementen in Nederland, met een Hype atmosfeer en een boodschap van Hope. Heb je zin om de adrenaline te voelen en verschillende culturen en stijlen te ontdekken? Word dan onderdeel van onze warme en energieke hiphop community die staat voor peace, love, unity en fun.

De WIND editie is een 1vs1 hiphop en/of funk battle. De juryleden van deze editie zijn Lindsay, Swipe, Baloo voor hiphop, en Henry, Junadry en Link. Hiphop DJ Joseph Wu en funk DJ Lucas Benjamin zullen zorgen voor de groovy beats en hosts Rajiv en Darren praten je door de battles heen. Zien we jou in De Helling in Utrecht?
Als je wil deelnemen of komen kijken, koop je hier een ticket en registreer je je door op de link in je bevestigingsmail te klikken. Iedereen is welkom!
“De Kulture of Hype & Hope staat voor het delen van prachtige momenten met elkaar, voor de liefde voor dans en de aandacht voor elkaars talent” – Giovani Vreede (organisator en initiator).

Battle updates
Er zijn een paar veranderingen bij deze editie. De Kulture Ranking begint bij 0 vanaf de EARTH editie, de eerste van deze reeks, die plaatsvond op 24 april. De Helling is vanaf nu onze vaste locatie, na het succes van de editie in januari. Ook is breaken niet langer onderdeel van het hoofdprogramma. Er is één type ticket voor alle bezoekers. Vergeet je niet te registeren via de link in je bevestigingsmail!

The Kulture of Hype&Hope
The Kulture of Hype&Hope is één van de bekendste internationale hiphop-dansevents ter wereld. Dansers over de hele wereld komen naar Utrecht om tegen elkaar te battlen in een danscompetitie. In 4 voorrondes, verspreid over een heel jaar strijden dansers in verschillende categorieën om de eerste plek waar per editie een andere dansstijl wordt uitgelicht. Het is geen wedstrijd in klassieke zin, maar een manier om de liefde voor de dans en de hiphopcultuur te vieren. Door middel van een puntensysteem worden de dansers gedurende de edities in een klassement gezet. Aan het einde van het seizoen vindt de finale plaats tijdens een speciale editie. De dansers in de top 8 sluiten daarmee het The Kulture of Hype&Hope seizoen af, met een echte The Kulture of Hype&Hope winnaar.