Terug Naar Toen

Vroeger was alles beter

💃🎉𝗛𝗘𝗧 𝗜𝗦 𝗪𝗘𝗘𝗥 𝗧𝗜𝗝𝗗 𝗩𝗢𝗢𝗥 𝗧𝗘𝗥𝗨𝗚 𝗡𝗔𝗔𝗥 𝗧𝗢𝗘𝗡🦄💃🎉

Finally!!!! Het is weer tijd om je favoriete feestje in je agenda te zetten! 📅 Terug Naar Toen komt de boel bij De Helling weer eventjes onveilig maken! 🧨💥 Het gehele TNT-circus reist op 16 december af naar het altijd prachtige Utrecht. 🤩

Komen jullie ook lekker meeblèren met de hits van de Vengaboys of misschien wel de Spice Girls? 🎙 Eén ding is zeker, dit gaat een grandioze avond worden! Zien we jou ook op vrijdag 16 december bij De Helling?

🎶🎸 𝗠𝗨𝗭𝗜𝗘𝗞 🎷🎶

De leukste, lekkerste en hipste DJ’s van ’t land komen langs om je terug te brengen naar een tijd zonder zorgen. Van Britney Spears naar de Backstreet Boys en via Janet Jackson en Robin S nog heel eventjes langs bij Charly Lownoise en Mental Theo… Om hem even lekker af te sauzen, weet je wel?!

𝗟𝗜𝗡𝗘-𝗨𝗣 🎶

T.B.A.

Handig om
te weten

Onze concerten zijn voor alle leeftijden toegankelijk, t/m 14 jaar adviseren we wel om samen met een volwassene te komen. Voor clubnachten geldt een minimumleeftijd van 18 jaar tenzij anders vermeld.

De Helling is PIN-Only. Dit betekent dat wij bij de kassa, bar en garderobe geen contant geld kunnen aannemen. Neem dus je pinpas of creditcard mee. De garderobe is verplicht voor grote tassen en jassen en kost €2,- per item.

We werken doorgaans met staanplaatsen. Indien je slecht ter been bent kun je altijd bij een van onze personeelsleden vragen om een barkruk, zodat je toch van het concert kan genieten. Ook is De Helling is rolstoeltoegankelijk, maar helaas (nog) niet via de hoofdingang. Wanneer je De Helling wilt bezoeken als rolstoelgebruiker, maken we een zijdeur open welke rolstoeltoegankelijk is. Eenmaal binnen is De Helling volledig gelijkvloers en is er een rolstoeltoegankelijk (gehandicapten) toilet. Voor ons personeel is het fijn als je voor het evenement contact wilt opnemen via info@dehelling.nl of +31 (0)30 – 22 19 944 zodat we je zo goed mogelijk kunnen ontvangen.

Meer weten? Lees verder op onze toegankelijkheidspagina