Slapen kan altijd nog

Dansen voor 40+ met DJ Han

Op zaterdag 11 februari dansen uitgeslapen 40-plussers op vulkanen, in de straten, op Zoutelanden, in Boogie Wonderland en de Twilight Zone. Op jouw Saturday Night voorzien we je van een flink portie dansbare disco, funk, rock, soul en pop. Van de seventies tot nu. Slapen kan altijd nog. Ook in 2023. Dus hey 40-plussers, put on your dancing shoes and be there!

Line-up

  • DJ Han

Handig om
te weten

Deze show is uitverkocht, er zijn geen tickets via De Helling site meer te verkrijgen. We verwijzen je graag naar TicketSwap. Dit is de enige veilige plek om tweedehands kaarten te kopen en verkopen. De tickets welke via TicketSwap worden verhandeld worden automatisch gecheckt in onze database. Zo ben je zeker van een geldig ticket.

De Helling is PIN-Only. Dit betekent dat wij bij de kassa, bar en garderobe geen contant geld kunnen aannemen. Neem dus je pinpas of creditcard mee.

Onze concerten zijn voor alle leeftijden toegankelijk, t/m 14 jaar adviseren we wel om samen met een volwassene te komen. Voor clubnachten geldt een minimumleeftijd van 18 jaar tenzij anders vermeld.

We werken doorgaans met staanplaatsen. Indien je slecht ter been bent kun je altijd bij een van onze personeelsleden vragen om een barkruk, zodat je toch van het concert kan genieten. Is een barkruk geen mogelijkheid voor je kun je voorafgaand aan het concert contact opnemen via info@dehelling.nl en zoeken we samen naar een oplossing!