Rootsriders feat Mo Ali

‘s Werelds beste Bob Marley tribute viert 40 jaar Live!

Al drie jaar op rij bracht Rootsriders de geest van Bob Marley terug naar onze zaal. En omdat je natuurlijk nooit genoeg odes kan brengen aan de koning van de reggae, plakken we er nog maar een vierde achteraan. Dit keer komt ‘s werelds beste Bob Marley tribute band naar De Helling met een eerbetoon aan het legendarische Live! uit 1975. Dit iconische album – met daarop natuurlijk No Woman No Cry – bestaat binnenkort veertig jaar, en dat moet natuurlijk gevierd worden, op z’n Jamaicaans.

En dat kun je aan niemand beter overlaten dan de Rootsriders. Deze Bob-Marley-apostelen zijn stuk voor stuk muzikanten van het allerhoogste niveau. Ex-leden zijn bijvoorbeeld Giovanca, Shirma Rouse en Mitchell Brunings. De band speelde shows over de hele wereld, waaronder een halftimeshow tijdens de WK-finale in Johannesburg, ten overzien van dik honderdduizend mensen.

Op 23 mei 2025 brengt Rootsriders Live! tot leven. Haal snel je kaartje, want het gaat waarschijnlijk uitverkopen!

Line-up

  • Rootsriders feat Mo Ali

Handig om
te weten

Onze concerten zijn voor alle leeftijden toegankelijk, t/m 14 jaar adviseren we wel om samen met een volwassene te komen. Voor clubnachten geldt een minimumleeftijd van 18 jaar tenzij anders vermeld.

Ben je verhinderd en kan je niet meer naar een concert of clubnacht in De Helling? Dan raden we je aan je ticket via TicketSwap te verkopen. TicketSwap is een officiële partner van De Helling en daarmee het enige veilige platform wat wij ondersteunen in het doorverkopen van kaarten. De tickets welke via TicketSwap worden verhandeld worden automatisch gecheckt in onze database en voorzien van een nieuwe barcode. Zo ben je zeker van een geldig ticket. Veel plezier!

De Helling is PIN-Only. Dit betekent dat wij bij de kassa, bar en garderobe geen contant geld kunnen aannemen. Neem dus je pinpas of creditcard mee. De garderobe is verplicht voor grote tassen en jassen en kost €2,- per item.

We werken doorgaans met staanplaatsen. Indien je slecht ter been bent kun je altijd bij een van onze personeelsleden vragen om een barkruk, zodat je toch van het concert kan genieten. Ook is De Helling is rolstoeltoegankelijk, maar helaas (nog) niet via de hoofdingang. Wanneer je De Helling wilt bezoeken als rolstoelgebruiker, maken we een zijdeur open welke rolstoeltoegankelijk is. Eenmaal binnen is De Helling volledig gelijkvloers en is er een rolstoeltoegankelijk (gehandicapten) toilet. Voor ons personeel is het fijn als je voor het evenement contact wilt opnemen via info@dehelling.nl of +31 (0)30 – 22 19 944 zodat we je zo goed mogelijk kunnen ontvangen.

Meer weten? Lees verder op onze toegankelijkheidspagina