Robin Borneman

Talentenjacht-winnaar met emotioneel geladen folksongs

Emotionele folksongs op het snijvlak tussen Johnny Cash, Pink Floyd en de soundtrack van The Lord of the Rings, gezongen met een karakteristieke stem die door merg en been gaat. Met dit recept krijgt Robin Borneman zelfs de stoerste bink aan het zwijmelen. En dat is niet zo gek, want deze solitary man bezingt thema’s die we allemaal herkennen: verdriet, liefde en hoop.

Al een aantal jaar timmerde de troubadour uit Oss aan de weg, toen hij in 2021 plotsklaps doorbrak. Hij won de talentenjacht We Want More, waar hij in de finale uitsluitend tienen scoorde. Hierna is Borneman nooit meer gestopt met het scoren van tienen, met een uitverkochte landelijke tournee als hoogtepunt.

Het feest werd echter ruw verstoord door Covid. De isolatie raakte hem als een sloophamer. Eenzaamheid is geen onbekend thema in zijn muziek, maar voor het eerst voelde Borneman zich écht alleen. Toch kwam hij er na een flinke worsteling weer bovenop. Hoe? Door te doen waar hij het beste in is: het vertolken van persoonlijk leed naar universele muziek. En hij flikt het weer: Robin Borneman is terug met zijn meest eerlijke, pure werk tot nu toe. Op 31 januari komt hij naar De Helling met een arsenaal aan songs die je bij de strot grijpen, en je pas na het toegift weer loslaten. 100% kans op kippenvel.

Line-up

  • Robin Borneman

Handig om
te weten

Onze concerten zijn voor alle leeftijden toegankelijk, t/m 14 jaar adviseren we wel om samen met een volwassene te komen. Voor clubnachten geldt een minimumleeftijd van 18 jaar tenzij anders vermeld.

De Helling is PIN-Only. Dit betekent dat wij bij de kassa, bar en garderobe geen contant geld kunnen aannemen. Neem dus je pinpas of creditcard mee. De garderobe is verplicht voor grote tassen en jassen en kost €2,- per item.

Ben je verhinderd en kan je niet meer naar een concert of clubnacht in De Helling? Dan raden we je aan je ticket via TicketSwap te verkopen. TicketSwap is een officiële partner van De Helling en daarmee het enige veilige platform wat wij ondersteunen in het doorverkopen van kaarten. De tickets welke via TicketSwap worden verhandeld worden automatisch gecheckt in onze database en voorzien van een nieuwe barcode. Zo ben je zeker van een geldig ticket. Veel plezier!

We werken doorgaans met staanplaatsen. Indien je slecht ter been bent kun je altijd bij een van onze personeelsleden vragen om een barkruk, zodat je toch van het concert kan genieten. Ook is De Helling is rolstoeltoegankelijk, maar helaas (nog) niet via de hoofdingang. Wanneer je De Helling wilt bezoeken als rolstoelgebruiker, maken we een zijdeur open welke rolstoeltoegankelijk is. Eenmaal binnen is De Helling volledig gelijkvloers en is er een rolstoeltoegankelijk (gehandicapten) toilet. Voor ons personeel is het fijn als je voor het evenement contact wilt opnemen via info@dehelling.nl of +31 (0)30 – 22 19 944 zodat we je zo goed mogelijk kunnen ontvangen.

Meer weten? Lees verder op onze toegankelijkheidspagina