Popronde 2022

Q'N, Lady Shaynah, CHARLOT

Update: Helaas kan LEWIS wegens ziekte niet meer optreden, gelukkig is er een goede vervanger in de vorm van Q’n.

Naast De Helling, vind er ook programmering plaats bij LE:EN, Klein Berlijn en Taplokaal Gist.

Het programma in De Helling café wordt gepresenteerd door club No Man’s Land met acts die in hun talentenprogramma zitten of die ze een steuntje in de rug willen geven.

20:00 Q’n
21:20 Lady Shaynah
22:40 CHARLOT

Q’n
Q’n is schrijver, rapper en producer en begon met schrijven uit pure noodzaak. Hij worstelde met depressie die anno nu nog doorklinkt in zijn muziek. Hij typeert het zelf dan ook als ‘Southside Sadboii-shit’. Hij is getekend bij 162Records, het label van Ares. Ook werd hij voor de popronde gerenommeerd door 3FM.

Lady Shaynah
Lady Shaynah heeft haar muzikale talent zeker niet van vreemden. Haar ouders, beide professionele muzikanten, hebben haar geïnspireerd en haar liefde voor muziek bijgebracht. Ze heeft met grote artiesten mogen werken en produceert ook voor film en theater. Het 2e deel van haar neo-r&b trilogie: “Chapter22”, kwam in mei 2022 uit.  Ze vertelt het verhaal van een jonge vrouw die zichzelf leert kennen. Deze getalenteerde ziel heeft Sabrina Starke ondersteund tijdens haar “Dreamer’s Tour”, uitgevoerd op het Codarts/Keymusic talent podium van het North Sea Jazz Festival, en produceert nu nieuwe nummers met HAYP (Ladies of Soul), Anan den Boer (Alain Clark) en Nosa Apolo (Craig David).

CHARLOT
Het Nederlandse CHARLOT bestaat uit singersongwriter Lotte Mulder en haar muzikaal gezelschap. Met synthesizers en een serene stem zetten ze verhalen om in melancholische elektropop. Nummers als ‘Cosmic Conncections’, ‘Better When It’s Dark’ en ‘Hologram’ werden geproduceerd door Jacob de Water. Niet de eerste de beste, want hij was ook producer van het werk van een grote inspiratie van Charlot: Eefje de Visser. CHARLOT opende afgelopen voorjaar voor Froukje in o.a. Patronaat en Tivolivredenburg

 

Line-up

  • 20:00 Q'n
  • 21:20 Lady Shaynah
  • 22:40 CHARLOT