Pene Corrida

Party-metalband besmeert de grootste hits met een dikke laag gitaargeweld

Heb je altijd afgevraagd hoe een gruntende Adele klinkt? Dat ontdek je op 7 december, wanneer Pene Corrida onze zaal in vuur en vlam komt zetten met een genadeloze party-metalshow. Deze Dordtse metal-coverband pakt de grootste hits van de afgelopen jaren, en smelt ze om tot kneiterharde metalbangers.

En dat dat werkt, bewees Pene Corrida al meerdere malen. De band maakte indruk bij het programma Holland’s Got Talent en scoorde verschillende hits met metalversies van onder andere Salsa Tequila en Hello. Dit jaar voegde Pene Corrida weer een hit toe aan het lijstje: ook hun verwoestende versie van Europapa werd een instant succes. Alles wat het zestal aanraakt verandert in goud… euh, metaal.

Bewapend met scheurende gitaren en gehuld in Mexicaanse mariachi-kostuums (ja echt) komt dit zestal bij ons de tent afbreken. Haal dus snel je ticket en kom keihard headbangen op Adele, Bruno Mars en de Backstreet Boys.

Line-up

  • Pene Corrida

Handig om
te weten

Onze concerten zijn voor alle leeftijden toegankelijk, t/m 14 jaar adviseren we wel om samen met een volwassene te komen. Voor clubnachten geldt een minimumleeftijd van 18 jaar tenzij anders vermeld.

De Helling is PIN-Only. Dit betekent dat wij bij de kassa, bar en garderobe geen contant geld kunnen aannemen. Neem dus je pinpas of creditcard mee. De garderobe is verplicht voor grote tassen en jassen en kost €2,- per item.

Ben je verhinderd en kan je niet meer naar een concert of clubnacht in De Helling? Dan raden we je aan je ticket via TicketSwap te verkopen. TicketSwap is een officiële partner van De Helling en daarmee het enige veilige platform wat wij ondersteunen in het doorverkopen van kaarten. De tickets welke via TicketSwap worden verhandeld worden automatisch gecheckt in onze database en voorzien van een nieuwe barcode. Zo ben je zeker van een geldig ticket. Veel plezier!

We werken doorgaans met staanplaatsen. Indien je slecht ter been bent kun je altijd bij een van onze personeelsleden vragen om een barkruk, zodat je toch van het concert kan genieten. Ook is De Helling is rolstoeltoegankelijk, maar helaas (nog) niet via de hoofdingang. Wanneer je De Helling wilt bezoeken als rolstoelgebruiker, maken we een zijdeur open welke rolstoeltoegankelijk is. Eenmaal binnen is De Helling volledig gelijkvloers en is er een rolstoeltoegankelijk (gehandicapten) toilet. Voor ons personeel is het fijn als je voor het evenement contact wilt opnemen via info@dehelling.nl of +31 (0)30 – 22 19 944 zodat we je zo goed mogelijk kunnen ontvangen.

Meer weten? Lees verder op onze toegankelijkheidspagina