OPEN > Over Mentale Gezondheid

Beeldende kunst, muziek en spoken word

Elke dinsdag OPEN in het café van De Helling. Tijdens OPEN programmeren we breed, altijd iets anders! Kom binnen wandelen voor een show, kunst, of gewoon een lekker speciaal biertje. Elke dinsdag, altijd gratis: OPEN!

Van druk naar geluk. Op dinsdag 25 oktober vindt OPEN Over Mentale Gezondheid plaats. Thirty030 en De Helling slaan wederom de handen ineen om het gesprek te OPENen over mentale gezondheid. Met verschillende sprekers, ervaringsdeskundige, muziek, kunst en spoken word artiest wordt het belang van praten over prestatiedruk benadrukt en gaan we met elkaar open in gesprek. Ben je student, werkend of in between jobs? Waarschijnlijk herken je het wel dat er steeds meer van alle kanten van jou wordt gevraagd. Of zit jij of iemand die je kent met zichzelf in de knoop? Wil jij weten hoe je van jouw druk jouw geluk maakt en wil je praktische tips horen hierover? Hou dan deze avond vrij in je agenda!

Thirty030 is een groep van 30 030-ers onder de 30. Deze stadsambassadeurs zetten zich in om de stad leuker, mooier, diverser, duurzamer en creatiever te maken. Deze OPEN wordt georganiseerd door een subgroep die meerdere initiatieven opzet om het gesprek over mentale gezondheid in Utrecht op gang te helpen. Waaronder deze OPEN Over.

Met vanavond op het programma o.a.:

Strijkplankpoezie – dichtersduo
Jeffrey Haverkate – ervaringsdeskundige
Gabriel Matser – muziek
Bart Strijbos – psycholoog & life coach