OPEN > Kunstbende Talk

Talkshow over de muziekindustrie

Kunstbende Utrecht is terug in De Helling! Op dinsdag 30 augustus organiseert Kunstbende Utrecht een avondvullend programma in de Helling over de muziekindustrie. Host Rens Weijenborg (muzikant met een mengelmoes van rap, jamsessies en poëzie) gaat in gesprek met Jeansen Djaoen (eindredacteur FunX) en Coen Witteveen (saxofonist bij Typhoon en directeur van productiehuis KOSMIK). Hoe zijn ze van passie naar werk gegaan? Wie of wat hadden zij nodig om te komen waar ze nu zijn? Hoe zorgen ze dat ze opvallen? Wat willen ze nog bereiken?

Tijdens de talkshow komen verschillende verhalen, ervaringen en tips aan bod. Het programma wordt afgewisseld met muziekoptredens van members van Kunstbende Utrecht, die ook aansluiten bij de talk. We sluiten de avond af met een set van DJ Spark.

Kunstbende is hét creatieve platform voor jongeren van 13 t/m 18 jaar binnen de categorieën Content Creator, Dans, DJ, Expo, Fashion, Film, Muziek, Taal en Theater. Het hele jaar kunnen jongeren (gratis) meedoen aan workshops, coaching en de wedstrijd. Winnaars van de wedstrijd stromen door naar de landelijke finale en maken kans op een optreden op een van de mainstages waaronder Mysteryland, de Zwarte Cross en Oerol.

Elke dinsdag OPEN in het café van De Helling. Tijdens OPEN programmeren we breed, altijd iets anders! Kom binnen wandelen voor een show, kunst, of gewoon een lekker speciaalbiertje. Elke dinsdag, altijd gratis: OPEN!

Deze OPEN wordt georganiseerd in samenwerking met Kunstbende Utrecht