OPEN ‣ Woorden

Spoken word, rap, poëzie en muziek. De allerlaatste!

De laatste OPEN van het jaar en de aller laatste editie van OPEN ‣ Woorden! Dit is alweer de 8e editie en zal mogelijk ook de aller laatste zijn. Tom heeft daarom nog eenmaal een programma samengesteld bestaande uit hoogtepunten en artiesten die de afgelopen jaren voorbij kwamen. Maar ook nieuw talent zal zijn opwachting maken.

OPEN ‣ Woorden is het spoken word evenement van De Helling geprogrammeerd door Tom Strik. Het is een ode aan de taal op verschillende manieren verwoord. Spoken word, rap, poëzie en muziek. Alles komt voorbij. Soms met beats en soms met helemaal niets. Soms kei hard en soms ontzettend zacht.

Nieuw vanavond is de OPEN SPOT. In dit kwartier krijgt talent de kans om (voor het eerst) hun verhalen te delen.

Met vanavond een BOMVOL programma bestaande uit o.a.:

Tato Wesselo
Tato schrijft teksten die uiteenlopen van spoken word tot aan absurde verhalen die naadloos overgaan in pakkende popsongs en andere muzikale intermezzo’s. Wat hij vanavond gaat doen? We zullen het dan pas weten…

John&Markos
Een charismatisch, muzikaal en flamboyant duo waarvan de muziek te omschrijven is als RnB/hiphop met invloeden uit gospel.

Finding Nino
Deze Utrechtse DJ heeft een brede muzieksmaak binnen het elektronische genre. Verwacht de meest bijzondere en dansbare tunes.

Handig om
te weten