OPEN ‣ Utcast

Live podcast vanuit ons café

Op dinsdag 3 januari is het tijd voor de allereerste OPEN van 2023 en het is niet de minste! We hebben namelijk de heren van UTCAST uitgenodigd. Zij zullen live podcast maken vanuit ons café en jij kan daar gewoon bij zijn met een drankje in hand. Voor deze uitzending nodigen ze uiteraard interessante sprekers en artiesten uit. Wie zullen ze meenemen?

UTCAST is het platform voor en over hiphop- en straatcultuur in Utrecht. In 2018 hebben wij, drie huisgenoten genaamd Lorenzo, Kasper en Co, ons afgevraagd waarom er zo weinig te merken was about hiphop in de Domstad. Inmiddels zijn we meer dan een podcast: we willen ons platform gebruiken om aan mensen makkelijker verbindingen te laten maken. Dat doen we met radio, events en workshops. Uiteraard blijven we ook takken in podcasts, want dat zit in onze core. Door te takken leggen we verbindingen. We zoeken verhalen, filosofie en meningen.

Ze hebben opgenomen in poppodium EKKO , in de Acacia-mansion, TivoliVredenburg en in 2022 op locatie bij WOO HAH! × Rolling Loud. En nu ook vanuit ons café in De Helling!

SPEAK UP BIG U!