OPEN ‣ UITweek Pubquiz

Test je Utrecht-kennis tijdens de grootste pubquiz van ons Stadsie!

Weet jij hoe hoog de Domtoren is? Hoeveel fietsen worden er wekelijks gejat in Utrecht? Op dinsdag 13 augustus test jij je Utrecht-kennis tijdens de grootste pubquiz van de stad! Dé manier om je nieuwe stadsie te leren kennen. Ben jij al een echte dâkhoas en slaag je cum-laude voor deze pubquiz? Dan maak je kans op mooie prijzen.

We pakken uit met een groot feest vol livemuziek, een speciale co-host én een afterparty. Na de quiz rol je meteen door naar BreakOut, waar je kennismaakt met hét alternatieve geluid van Utrecht: van lompe beats tot edgy queer-pop en van keiharde gitaarriffs tot weirde hiphop. En dat allemaal gratis! En om het feest compleet te maken: met je UITbandje heb je voorrang op toegang. Maar wees er alsnog op tijd bij, want het wordt druk!

Bij deze OPEN kun je geen plek reserveren.

Handig om
te weten

Onze concerten zijn voor alle leeftijden toegankelijk, t/m 14 jaar adviseren we wel om samen met een volwassene te komen. Voor clubnachten geldt een minimumleeftijd van 18 jaar tenzij anders vermeld.

De Helling is PIN-Only. Dit betekent dat wij bij de kassa, bar en garderobe geen contant geld kunnen aannemen. Neem dus je pinpas of creditcard mee. De garderobe is verplicht voor grote tassen en jassen en kost €2,- per item.

Ben je verhinderd en kan je niet meer naar een concert of clubnacht in De Helling? Dan raden we je aan je ticket via TicketSwap te verkopen. TicketSwap is een officiële partner van De Helling en daarmee het enige veilige platform wat wij ondersteunen in het doorverkopen van kaarten. De tickets welke via TicketSwap worden verhandeld worden automatisch gecheckt in onze database en voorzien van een nieuwe barcode. Zo ben je zeker van een geldig ticket. Veel plezier!

We werken doorgaans met staanplaatsen. Indien je slecht ter been bent kun je altijd bij een van onze personeelsleden vragen om een barkruk, zodat je toch van het concert kan genieten. Ook is De Helling is rolstoeltoegankelijk, maar helaas (nog) niet via de hoofdingang. Wanneer je De Helling wilt bezoeken als rolstoelgebruiker, maken we een zijdeur open welke rolstoeltoegankelijk is. Eenmaal binnen is De Helling volledig gelijkvloers en is er een rolstoeltoegankelijk (gehandicapten) toilet. Voor ons personeel is het fijn als je voor het evenement contact wilt opnemen via info@dehelling.nl of +31 (0)30 – 22 19 944 zodat we je zo goed mogelijk kunnen ontvangen.

Meer weten? Lees verder op onze toegankelijkheidspagina