OPEN ‣ UIT Pubquiz

Bedacht en uitgevoerd door MBO studenten

Leer Utrecht en elkaar kennen! De Helling organiseert samen met een groep enthousiaste MBO studenten de OPEN ‣ UIT PUBQUIZ! Speciaal voor de uitlopers organiseren we namelijk op woensdag 16 augustus een pubquiz en kan je te gekke prijzen winnen! We zouden De Helling niet zijn als er niet gedanst kan worden dus is er ook een afterparty in ons café!

Loop je de UITweek en heb je een uitbandje? Dan hebben jullie eerst toegang, mocht het niet vol zitten dan ben je ook welkom zonder uitbandje. Let op; er is beperkt plek tijdens de quiz en afterparty dus geldt er; vol=vol.

Na het succesvolle project “Wat is mijn nieuwe normaal” dat De Helling samen met MBO Utrecht ontwikkelde is dit idee ontstaan; een programma ontwikkelen voor de UITweek dat volledig door MBO studenten is bedacht en uitgevoerd. Vanavond hebben we ook een speciale co-host namelijk niemand minder dan onze wethouder van MBO; wethouder Dennis.

Deze avond is onderdeel van ons OPEN programma. Entree is tijdens onze OPEN’s altijd gratis, dus ook vanavond. Kom op tijd!

Deuren open 1e pub quiz om 19.30 uur, verwacht einde om 21.15 uur.
Deuren open 2e pub quiz om 21.30 uur met aansluitend afterparty tot 02.00 uur. Uiteraard mag je ook alleen voor de afterparty komen.

Line-up

  • DJ Roderick
  • DJ David Rizk
  • Destiny (live)
  • Law$on

Handig om
te weten

Onze concerten zijn voor alle leeftijden toegankelijk, t/m 14 jaar adviseren we wel om samen met een volwassene te komen. Voor clubnachten geldt een minimumleeftijd van 18 jaar tenzij anders vermeld.

De Helling is PIN-Only. Dit betekent dat wij bij de kassa, bar en garderobe geen contant geld kunnen aannemen. Neem dus je pinpas of creditcard mee. De garderobe is verplicht voor grote tassen en jassen en kost €2,- per item.

We werken doorgaans met staanplaatsen. Indien je slecht ter been bent kun je altijd bij een van onze personeelsleden vragen om een barkruk, zodat je toch van het concert kan genieten. Ook is De Helling is rolstoeltoegankelijk, maar helaas (nog) niet via de hoofdingang. Wanneer je De Helling wilt bezoeken als rolstoelgebruiker, maken we een zijdeur open welke rolstoeltoegankelijk is. Eenmaal binnen is De Helling volledig gelijkvloers en is er een rolstoeltoegankelijk (gehandicapten) toilet. Voor ons personeel is het fijn als je voor het evenement contact wilt opnemen via info@dehelling.nl of +31 (0)30 – 22 19 944 zodat we je zo goed mogelijk kunnen ontvangen.

Meer weten? Lees verder op onze toegankelijkheidspagina