OPEN ‣ Tricky Pitcher

OPEN Tricky Pitcher

Tijdens de zomerperiode staan er een aantal veelbelovende bands in ons café tijdens OPEN. De eerste van deze lading, Tricky Pitcher, knalt er meteen met gestrekt been in. Al headbangend stuiteren de schoolvrienden heen en weer tussen moddervette grunge, hypnotiserende psychedelica, funky grooves en snoeiharde metal. Voeg daar nog wat rapsalvo’s aan toe en je komt in de buurt van het schizofrene geluid van deze band.

Zo’n geluid ontstaat natuurlijk niet in één dag. Deze vijf beste vrienden en neven spelen al samen sinds hun kindertijd. Op de middelbare school begonnen ze met het coveren van hun helden Pearl Jam, de Red Hot Chili Peppers en Rage Against The Machine. Tegenwoordig maken ze alleen nog maar originals, waarbij het soms klinkt alsof deze drie bands tegelijkertijd op het podium staan. Vorig jaar dook Tricky Pitcher de studio in om hun debuut-EP op te nemen, en nu is het tijd om de harten van Nederlandse altrockers te veroveren. Dat doen ze met een flinke dosis synergie, energie en goede tunes.

Handig om
te weten

De Helling is PIN-Only. Dit betekent dat wij bij de kassa, bar en garderobe geen contant geld kunnen aannemen. Neem dus je pinpas of creditcard mee. De garderobe is verplicht voor grote tassen en jassen en kost €2,- per item.

We werken doorgaans met staanplaatsen. Indien je slecht ter been bent kun je altijd bij een van onze personeelsleden vragen om een barkruk, zodat je toch van het concert kan genieten. Ook is De Helling is rolstoeltoegankelijk, maar helaas (nog) niet via de hoofdingang. Wanneer je De Helling wilt bezoeken als rolstoelgebruiker, maken we een zijdeur open welke rolstoeltoegankelijk is. Eenmaal binnen is De Helling volledig gelijkvloers en is er een rolstoeltoegankelijk (gehandicapten) toilet. Voor ons personeel is het fijn als je voor het evenement contact wilt opnemen via info@dehelling.nl of +31 (0)30 – 22 19 944 zodat we je zo goed mogelijk kunnen ontvangen.

Meer weten? Lees verder op onze toegankelijkheidspagina

Onze concerten zijn voor alle leeftijden toegankelijk, t/m 14 jaar adviseren we wel om samen met een volwassene te komen. Voor clubnachten geldt een minimumleeftijd van 18 jaar tenzij anders vermeld.