OPEN ‣ Over polyamorie

Ontdek de wereld van non-monogamie: met sprekers, kunst en muziek

Open relaties, polyamorie, swingen… Steeds meer mensen ontdekken alternatieve relatievormen, maar tegelijkertijd zijn er ook nog veel vragen en vooroordelen op dit gebied.

Tijdens deze editie van OPEN duikt Thirty030 in de wereld van de non-monogamie. Een selectie inspirerende sprekers, kunstenaars en muzikanten belicht dit thema van alle kanten. We ontrafelen de mysteries, de-bunken de mythen en beantwoorden al je vragen. Of je nou net komt kijken op dit gebied, zelf een non-monogame relatie hebt, óf gewoon nieuwsgierig bent: voor iedereen valt er iets te ontdekken.

Met muzikale ondersteuning van o.a. Roos Blufpand.

Line-up

  • Roos Blufpand

Handig om
te weten

Onze concerten zijn voor alle leeftijden toegankelijk, t/m 14 jaar adviseren we wel om samen met een volwassene te komen. Voor clubnachten geldt een minimumleeftijd van 18 jaar tenzij anders vermeld.

De Helling is PIN-Only. Dit betekent dat wij bij de kassa, bar en garderobe geen contant geld kunnen aannemen. Neem dus je pinpas of creditcard mee. De garderobe is verplicht voor grote tassen en jassen en kost €2,- per item.

We werken doorgaans met staanplaatsen. Indien je slecht ter been bent kun je altijd bij een van onze personeelsleden vragen om een barkruk, zodat je toch van het concert kan genieten. Ook is De Helling is rolstoeltoegankelijk, maar helaas (nog) niet via de hoofdingang. Wanneer je De Helling wilt bezoeken als rolstoelgebruiker, maken we een zijdeur open welke rolstoeltoegankelijk is. Eenmaal binnen is De Helling volledig gelijkvloers en is er een rolstoeltoegankelijk (gehandicapten) toilet. Voor ons personeel is het fijn als je voor het evenement contact wilt opnemen via info@dehelling.nl of +31 (0)30 – 22 19 944 zodat we je zo goed mogelijk kunnen ontvangen.

Meer weten? Lees verder op onze toegankelijkheidspagina