OPEN ‣ Nessty WAV’s Volume 2

Verbinder van de Utrechts hiphopscene presenteert tweede album

Verbinder van de Utrechts hiphopscene presenteert tweede album

Iedereen die van hiphop uit 030 houdt, kent Nesstybeats. Deze producer en verbinder is een cruciale speler in de hiphopscene van onze stad. Vorig jaar bracht hij Nessty WAV’s volume 1 uit: een selectie tracks waarop hij met de halve Utrechtse rapgame samenwerkte. Dit album telde maarliefst dertien collabs, en geldt als een ‘manifestatie van de Utrechtse hiphopscene’.

En Nesstybeats is nog lang niet uitgemanifesteerd, want het is alweer tijd voor volume 2! Maak je klaar voor opnieuw een dwarsdoorsnede van de lokale hiphopscene – in de breedste zin van het woord. Op zijn tweede album switcht Nessty achteloos tussen boombap, trap, UKG en drill, en sleept hij weer een karrevracht aan Utrechtse rappers voor de microfoon.

Op 21 mei presenteert Nessty zijn tweede album in ons café. Draag je Utrechtse hiphop een warm hart toe? Dan mag je dit niet missen!

Secure je plek en vier onze bruisende rapscene met Nessty Beats en de vele gastartiesten die hij meeneemt. Kom op tijd want Féli Vezo en Sippy Cup trappen de avond af.  

Line-up

  • Féli Vezo
  • Sippy Cup
  • Nesstybeats

Handig om
te weten

Onze concerten zijn voor alle leeftijden toegankelijk, t/m 14 jaar adviseren we wel om samen met een volwassene te komen. Voor clubnachten geldt een minimumleeftijd van 18 jaar tenzij anders vermeld.

De Helling is PIN-Only. Dit betekent dat wij bij de kassa, bar en garderobe geen contant geld kunnen aannemen. Neem dus je pinpas of creditcard mee. De garderobe is verplicht voor grote tassen en jassen en kost €2,- per item.

We werken doorgaans met staanplaatsen. Indien je slecht ter been bent kun je altijd bij een van onze personeelsleden vragen om een barkruk, zodat je toch van het concert kan genieten. Ook is De Helling is rolstoeltoegankelijk, maar helaas (nog) niet via de hoofdingang. Wanneer je De Helling wilt bezoeken als rolstoelgebruiker, maken we een zijdeur open welke rolstoeltoegankelijk is. Eenmaal binnen is De Helling volledig gelijkvloers en is er een rolstoeltoegankelijk (gehandicapten) toilet. Voor ons personeel is het fijn als je voor het evenement contact wilt opnemen via info@dehelling.nl of +31 (0)30 – 22 19 944 zodat we je zo goed mogelijk kunnen ontvangen.

Meer weten? Lees verder op onze toegankelijkheidspagina