OPEN ‣ MBO Utrecht

Cabaret & Pubquiz!

Wie houdt er niet van, bier drinken met je vrienden en tegelijkertijd ook nog kans hebben dat je bier rekening gratis is. Dat is het idee van een groep studenten van MBO Utrecht. In het kader van het project “Wat is mijn nieuwe normaal?” In samenwerking met De Helling organiseren zij deze OPEN avond: Comedy & Pubquiz!

In 6 rondes met elk 10 vragen maken jij en 3 anderen vrienden(innen) kans dat je bar rekening tot 125 euro wordt betaald. Tussen de rondes door zijn er 2 comedy acts.

O.a. zal komediant Wessel Meijering het podium betreden. Deze stand-up komediant is al jaren in het vak en je kan hem kennen van zijn grappige TikToks die duizenden views pakken.

Zien we je dinsdag? Hadden we al gezegd dat je de prijs is dat je rekening wordt betaald?

Deze OPEN wordt georganiseerd door een groep studenten van MBO Utrecht ism De Helling. In het kader van het lessentraject; “Wat is mijn nieuwe normaal?”

Handig om
te weten

De Helling is PIN-Only. Dit betekent dat wij bij de kassa, bar en garderobe geen contant geld kunnen aannemen. Neem dus je pinpas of creditcard mee. De garderobe is verplicht voor grote tassen en jassen en kost €2,- per item.