OPEN ‣ De ander, dat zijn wij

Laat je een avond verrassen met muziek, verhalen en kunst van over de hele wereld. En ontdek een ander verhaal! 

We openen onze deuren voor de tweede keer voor wat een bijzondere OPEN belooft te worden!

OPEN ‣ “De ander, dat zijn wij” georganiseerd door Ubuntuhuis en Villa Vrede. Laat je vanavond verrassen met muziek, verhalen en kunst van over de hele wereld. En ontdek een ander verhaal!

Wij willen laten zien dat vluchtelingen, migranten en ongedocumenteerden een positieve en krachtige bijdrage kunnen leveren aan de Nederlandse samenleving. Dit doen we door de verhalen en muziek te laten horen, kunstuitingen te laten zien en bovenal gezellig samenzijn en op een andere manier in gesprek te gaan.

We starten de avond met een hapje en een drankje + introductie. Gevolgd door een mix van verschillende livemuziek, sprekers en kunst vanuit landen van over de hele wereld.

We eindigen het programma met een DJ!

Deze editie is mede georganiseerd door het Ubuntuhuis en Villa Vrede. Twee stichtingen die zich inzetten voor het welzijn van migranten, vluchtelingen en ongedocumenteerden.

OPEN is altijd gratis toegankelijk zolang onze capaciteit het toelaat. Wit le zeker zijn dat je binnenkomt? Reserveer dan gratis een plek. 

Handig om
te weten

Onze concerten zijn voor alle leeftijden toegankelijk, t/m 14 jaar adviseren we wel om samen met een volwassene te komen. Voor clubnachten geldt een minimumleeftijd van 18 jaar tenzij anders vermeld.

De Helling is PIN-Only. Dit betekent dat wij bij de kassa, bar en garderobe geen contant geld kunnen aannemen. Neem dus je pinpas of creditcard mee. De garderobe is verplicht voor grote tassen en jassen en kost €2,- per item.

Ben je verhinderd en kan je niet meer naar een concert of clubnacht in De Helling? Dan raden we je aan je ticket via TicketSwap te verkopen. TicketSwap is een officiële partner van De Helling en daarmee het enige veilige platform wat wij ondersteunen in het doorverkopen van kaarten. De tickets welke via TicketSwap worden verhandeld worden automatisch gecheckt in onze database en voorzien van een nieuwe barcode. Zo ben je zeker van een geldig ticket. Veel plezier!

We werken doorgaans met staanplaatsen. Indien je slecht ter been bent kun je altijd bij een van onze personeelsleden vragen om een barkruk, zodat je toch van het concert kan genieten. Ook is De Helling is rolstoeltoegankelijk, maar helaas (nog) niet via de hoofdingang. Wanneer je De Helling wilt bezoeken als rolstoelgebruiker, maken we een zijdeur open welke rolstoeltoegankelijk is. Eenmaal binnen is De Helling volledig gelijkvloers en is er een rolstoeltoegankelijk (gehandicapten) toilet. Voor ons personeel is het fijn als je voor het evenement contact wilt opnemen via info@dehelling.nl of +31 (0)30 – 22 19 944 zodat we je zo goed mogelijk kunnen ontvangen.

Meer weten? Lees verder op onze toegankelijkheidspagina