OPEN ‣ Club No Man’s Land

Artiesten gaan met elkaar in gesprek over alles rondom liveshows en boekingen

Dinsdag 3 oktober is er weer een nieuwe editie van Club No Man’s Land! Met dit keer ‘Club No Man’s Land: Fix je shows’ waarin we alles bespreken rondom liveshows en boekingen.

Want hoe maak je eigenlijk een goede liveshow? Hoe behoud je de gehele set de aandacht van de zaal? Én hoe zorg je ervoor dat je een verpletterende indruk achter laat?

We hebben het ook over misschien wel dé grootste uitdaging van artiesten: Hoe fix je shows? Wat zijn de personen die je hiervoor moet benaderen en wat is een realistisch voorstel? We geven antwoord op deze vragen én meer, zodat jij met je act het podium kunt betreden en vlieguren maken.

Club No Man’s Land is gratis toegankelijk. Aanmelden voor de gastenlijst is noodzakelijk om entree te verzekeren. Dit doe je gemakkelijk en snel via deze link.

Voor meer informatie: https://enternomansland.nl/artikel/club-no-mans-land-fix-je-shows/

Handig om
te weten

Onze concerten zijn voor alle leeftijden toegankelijk, t/m 14 jaar adviseren we wel om samen met een volwassene te komen. Voor clubnachten geldt een minimumleeftijd van 18 jaar tenzij anders vermeld.

De Helling is PIN-Only. Dit betekent dat wij bij de kassa, bar en garderobe geen contant geld kunnen aannemen. Neem dus je pinpas of creditcard mee. De garderobe is verplicht voor grote tassen en jassen en kost €2,- per item.

Ben je verhinderd en kan je niet meer naar een concert of clubnacht in De Helling? Dan raden we je aan je ticket via TicketSwap te verkopen. TicketSwap is een officiële partner van De Helling en daarmee het enige veilige platform wat wij ondersteunen in het doorverkopen van kaarten. De tickets welke via TicketSwap worden verhandeld worden automatisch gecheckt in onze database en voorzien van een nieuwe barcode. Zo ben je zeker van een geldig ticket. Veel plezier!

We werken doorgaans met staanplaatsen. Indien je slecht ter been bent kun je altijd bij een van onze personeelsleden vragen om een barkruk, zodat je toch van het concert kan genieten. Ook is De Helling is rolstoeltoegankelijk, maar helaas (nog) niet via de hoofdingang. Wanneer je De Helling wilt bezoeken als rolstoelgebruiker, maken we een zijdeur open welke rolstoeltoegankelijk is. Eenmaal binnen is De Helling volledig gelijkvloers en is er een rolstoeltoegankelijk (gehandicapten) toilet. Voor ons personeel is het fijn als je voor het evenement contact wilt opnemen via info@dehelling.nl of +31 (0)30 – 22 19 944 zodat we je zo goed mogelijk kunnen ontvangen.

Meer weten? Lees verder op onze toegankelijkheidspagina