OPEN ‣ Club No Man’s Land

Het Groeps Spreekuur

Op 9 april keren we terug naar De Helling voor een gloednieuwe Club No Man’s Land editie. Met dit keer: ‘Club No Man’s Land: vergroot je live netwerk’ waarin we alles bespreken rondom het live-circuit samen met een netwerk avond.

Op deze netwerkavond ontmoeten programmeurs, boekers en artiesten elkaar en bespreken we de live-scene in detail. Hoe kom je aan optredens? Hoe benader je een boeker of programmeur? Wat is een goede gage? En hoe verzamel je een goed team rondom je act? Voorafgaand aan het panel kun je je inschrijven voor een groepsspreekuur met een boeker of programmeur waarin je antwoord krijgt op al jouw vragen. Aan het eind van de avond borrelen we nog even na, dé kans om jouw netwerk te verbreden!

Club No Man’s Land is gratis toegankelijk. Aanmelden voor de gastenlijst is noodzakelijk om entree te verzekeren. 

Nieuw deze editie: ‘Het Groeps Spreekuur’

Voorafgaand aan het panel kun je je inschrijven voor een groepsspreekuur met één van de boekers of programmeurs, waarin je antwoord krijgt op al jouw vragen. Inschrijven doe je gratis via deze link.

Boekers groepsspreekuur

Schrijf je in voor het boekers groepsspreekuur. In dit groepsspreekuur ga je met vijf andere makers en aspirant boekers in gesprek met een boeker. Je komt hier alles te weten over wat een boeker voor artiesten kan betekenen, hoe een samenwerking met een boeker eruit ziet, wat een gebruikelijk percentage is én antwoord op de vraag: wat zijn laagdrempelige plekken om je act weg te zetten?

Programmeurs groepsspreekuur

Schrijf je in voor het programmeurs groepsspreekuur. In dit groepsspreekuur ga je met vijf andere makers en aspirant programmeurs in gesprek een programmeur. Je komt hier alles te weten over het vak van programmeren. Hoe benader je een programmeur? En wat voor speelruimte is er voor nieuw talent?

Handig om
te weten

We werken doorgaans met staanplaatsen. Indien je slecht ter been bent kun je altijd bij een van onze personeelsleden vragen om een barkruk, zodat je toch van het concert kan genieten. Ook is De Helling is rolstoeltoegankelijk, maar helaas (nog) niet via de hoofdingang. Wanneer je De Helling wilt bezoeken als rolstoelgebruiker, maken we een zijdeur open welke rolstoeltoegankelijk is. Eenmaal binnen is De Helling volledig gelijkvloers en is er een rolstoeltoegankelijk (gehandicapten) toilet. Voor ons personeel is het fijn als je voor het evenement contact wilt opnemen via info@dehelling.nl of +31 (0)30 – 22 19 944 zodat we je zo goed mogelijk kunnen ontvangen.

Meer weten? Lees verder op onze toegankelijkheidspagina

De Helling is PIN-Only. Dit betekent dat wij bij de kassa, bar en garderobe geen contant geld kunnen aannemen. Neem dus je pinpas of creditcard mee. De garderobe is verplicht voor grote tassen en jassen en kost €2,- per item.

Onze concerten zijn voor alle leeftijden toegankelijk, t/m 14 jaar adviseren we wel om samen met een volwassene te komen. Voor clubnachten geldt een minimumleeftijd van 18 jaar tenzij anders vermeld.