OPEN ‣ Club No Man’s Land

Artiesten gaan met elkaar in gesprek over muziekmarketing & releases

Club No Man’s Land keert terug na de zomer! Op dinsdag 5 september bespreken we tijdens Club No Man’s Land: Marketing & Releases in De Helling de beste manier om jouw muziek bij je doelgroep te krijgen.

Je hebt al je energie en aandacht gestoken in het maken van je track, een goede mix & master en een mooi artwork geregeld. Nu is het tijd om te releasen, maar hoe zorg je ervoor dat het publiek je muziek hoort? Wie is eigenlijk jouw doelgroep en hoe bereik je die? Welke kanalen kun je hiervoor inzetten en hoe kun je creatief te werk gaan in je promotieplan? Tijdens deze editie van Club No Man’s Land kijken we met MEAU, Bart Slangen en Amal Russel naar deze vraagstukken en zorgen we ervoor dat jij aan het eind van de avond de kennis hebt om zo veel mogelijk aandacht te creëren voor jouw release.

Club No Man’s Land is gratis toegankelijk. Aanmelden voor de gastenlijst is noodzakelijk om entree te verzekeren. Dit doe je gemakkelijk en snel via deze link.

Voor meer informatie: https://enternomansland.nl/artikel/club-no-mans-land-marketing-releases/

Handig om
te weten

Onze concerten zijn voor alle leeftijden toegankelijk, t/m 14 jaar adviseren we wel om samen met een volwassene te komen. Voor clubnachten geldt een minimumleeftijd van 18 jaar tenzij anders vermeld.

De Helling is PIN-Only. Dit betekent dat wij bij de kassa, bar en garderobe geen contant geld kunnen aannemen. Neem dus je pinpas of creditcard mee. De garderobe is verplicht voor grote tassen en jassen en kost €2,- per item.

We werken doorgaans met staanplaatsen. Indien je slecht ter been bent kun je altijd bij een van onze personeelsleden vragen om een barkruk, zodat je toch van het concert kan genieten. Ook is De Helling is rolstoeltoegankelijk, maar helaas (nog) niet via de hoofdingang. Wanneer je De Helling wilt bezoeken als rolstoelgebruiker, maken we een zijdeur open welke rolstoeltoegankelijk is. Eenmaal binnen is De Helling volledig gelijkvloers en is er een rolstoeltoegankelijk (gehandicapten) toilet. Voor ons personeel is het fijn als je voor het evenement contact wilt opnemen via info@dehelling.nl of +31 (0)30 – 22 19 944 zodat we je zo goed mogelijk kunnen ontvangen.

Meer weten? Lees verder op onze toegankelijkheidspagina