Modulation

Live electronica in intieme setting met Mirusi Mergina, Mono-Poly en Ohr Hiemis

Modulation is dé hardware/modulair gefocuste elektronische muziek community van Utrecht.
Tijdens Modulation waan je je in een intieme setting waar je oog in oog staat met mens en machine.
Of je nou een fanatieke synth fanaat bent of gewoon eens nieuwsgierig bent naar wat die grote kast met draadjes doet, Modulation is voor iedereen.

Een avond waarin de elektriciteit zich een weg baant van de tafel, naar de voetjes van de vloer en terug. Tijdens Modulation laten de veteranen en de nieuwkomers je zweven op andere frequenties.

Geniet van alles wat geluid te bieden heeft in deze magische avond vol synthese met de masters van sound design.

Line-up:
Mirusi Mergina https://mirusimergina.bandcamp.com
Mono-Poly (Rotterdam, Waveform Research Centre https://worm.org/spaces/sound-studio/
Ohr Hiemis (Frankrijk, album ‘Opal Spine’ komt 22 maart uit op https://wic-recordings.nl

Line-up

  • Mirusi Mergina
  • Mono-Poly
  • Ohr Hiemis

Handig om
te weten

Onze concerten zijn voor alle leeftijden toegankelijk, t/m 14 jaar adviseren we wel om samen met een volwassene te komen. Voor clubnachten geldt een minimumleeftijd van 18 jaar tenzij anders vermeld.

De Helling is PIN-Only. Dit betekent dat wij bij de kassa, bar en garderobe geen contant geld kunnen aannemen. Neem dus je pinpas of creditcard mee. De garderobe is verplicht voor grote tassen en jassen en kost €2,- per item.

Ben je verhinderd en kan je niet meer naar een concert of clubnacht in De Helling? Dan raden we je aan je ticket via TicketSwap te verkopen. TicketSwap is een officiële partner van De Helling en daarmee het enige veilige platform wat wij ondersteunen in het doorverkopen van kaarten. De tickets welke via TicketSwap worden verhandeld worden automatisch gecheckt in onze database en voorzien van een nieuwe barcode. Zo ben je zeker van een geldig ticket. Veel plezier!

We werken doorgaans met staanplaatsen. Indien je slecht ter been bent kun je altijd bij een van onze personeelsleden vragen om een barkruk, zodat je toch van het concert kan genieten. Ook is De Helling is rolstoeltoegankelijk, maar helaas (nog) niet via de hoofdingang. Wanneer je De Helling wilt bezoeken als rolstoelgebruiker, maken we een zijdeur open welke rolstoeltoegankelijk is. Eenmaal binnen is De Helling volledig gelijkvloers en is er een rolstoeltoegankelijk (gehandicapten) toilet. Voor ons personeel is het fijn als je voor het evenement contact wilt opnemen via info@dehelling.nl of +31 (0)30 – 22 19 944 zodat we je zo goed mogelijk kunnen ontvangen.

Meer weten? Lees verder op onze toegankelijkheidspagina