Matthew Mole

Verplaatst van TivoliVredenburg naar De Helling

De Zuid-Afrikaanse singer-songwriter Matthew Mole maakt opgewekte indiefolk met elektronische invloeden. Mole’s albums The Home We Built (2013), Run (2016) en Ghost (2019) laten een zelfverzekerde artiest horen die niet alleen prima nummers schrijft, maar ook nog eens is gezegend met een expressief stemgeluid. In de laatste twaalf maanden verblijdde Mole ons met vier nieuwe singles, met als meest recente See Me Again. In de one-shotvideo zien we Mole in het ochtendlicht ontspannen skateboarden op de Tafelberg, een beeld dat precies het gevoel weergeeft dat je krijgt van zijn muziek!

Dit concert zou oorspronkelijk in TivoliVredenburg plaatsvinden, gekochte tickets blijven geldig voor dit concert.

In samenwerking met

Handig om
te weten

Onze concerten zijn voor alle leeftijden toegankelijk, t/m 14 jaar adviseren we wel om samen met een volwassene te komen. Voor clubnachten geldt een minimumleeftijd van 18 jaar tenzij anders vermeld.

De Helling is PIN-Only. Dit betekent dat wij bij de kassa, bar en garderobe geen contant geld kunnen aannemen. Neem dus je pinpas of creditcard mee. De garderobe is verplicht voor grote tassen en jassen en kost €2,- per item.

Ben je verhinderd en kan je niet meer naar een concert of clubnacht in De Helling? Dan raden we je aan je ticket via TicketSwap te verkopen. TicketSwap is een officiële partner van De Helling en daarmee het enige veilige platform wat wij ondersteunen in het doorverkopen van kaarten. De tickets welke via TicketSwap worden verhandeld worden automatisch gecheckt in onze database en voorzien van een nieuwe barcode. Zo ben je zeker van een geldig ticket. Veel plezier!

We werken doorgaans met staanplaatsen. Indien je slecht ter been bent kun je altijd bij een van onze personeelsleden vragen om een barkruk, zodat je toch van het concert kan genieten. Ook is De Helling is rolstoeltoegankelijk, maar helaas (nog) niet via de hoofdingang. Wanneer je De Helling wilt bezoeken als rolstoelgebruiker, maken we een zijdeur open welke rolstoeltoegankelijk is. Eenmaal binnen is De Helling volledig gelijkvloers en is er een rolstoeltoegankelijk (gehandicapten) toilet. Voor ons personeel is het fijn als je voor het evenement contact wilt opnemen via info@dehelling.nl of +31 (0)30 – 22 19 944 zodat we je zo goed mogelijk kunnen ontvangen.

Meer weten? Lees verder op onze toegankelijkheidspagina