Loophole

ACID, TECHNO, CORE, TEKNO en meer…IT’s ALL RAVE!

Na een editie in Den Haag (PAARD), komen de crews van Cult Collective, Freax & Rave-O-Lution weer samen naar de Helling voor een nieuwe Loophole.
Naast de crea deco en nodige laser geweld, nemen zij een line up mee naar Utrecht die een mooie afspiegeling van rave geeft: rauwe vuige ACID, industriële TECHNO en TEKNO die je alle kanten op laat vliegen voor de speakers. Op het einde hoor je dikke beats waarmee je je Nikes kapot HAKT. De Loophole Ravecrew garandeert dat iedereen om 06:00 met een smile op de dansvloer staat.

Line up
[KRTM] (ARTS/PRSPCT)
The Relic (Dark. Descent.)
Heisa (Cult Collective)
Collision (Cult Collective)
Vexer (Rave-O-Lution)
FreaK23 (FreaX)

Huh?! Raven op een woensdag!?
Geen zorgen, woensdag 8 mei is de dag voor Hemelvaart.
Donderdag 9 mei is een nationale feestdag: je kan dan mooi herstellen van Loophole.

Line-up

  • [KRTM] (ARTS/PRSPCT)
  • The Relic (Dark. Descent.)
  • Heisa (Cult Collective)
  • Collision (Cult Collective)
  • Vexer (Rave-O-Lution)
  • FreaK23 (FreaX)

Handig om
te weten

Onze concerten zijn voor alle leeftijden toegankelijk, t/m 14 jaar adviseren we wel om samen met een volwassene te komen. Voor clubnachten geldt een minimumleeftijd van 18 jaar tenzij anders vermeld.

De Helling is PIN-Only. Dit betekent dat wij bij de kassa, bar en garderobe geen contant geld kunnen aannemen. Neem dus je pinpas of creditcard mee. De garderobe is verplicht voor grote tassen en jassen en kost €2,- per item.

Ben je verhinderd en kan je niet meer naar een concert of clubnacht in De Helling? Dan raden we je aan je ticket via TicketSwap te verkopen. TicketSwap is een officiële partner van De Helling en daarmee het enige veilige platform wat wij ondersteunen in het doorverkopen van kaarten. De tickets welke via TicketSwap worden verhandeld worden automatisch gecheckt in onze database en voorzien van een nieuwe barcode. Zo ben je zeker van een geldig ticket. Veel plezier!

We werken doorgaans met staanplaatsen. Indien je slecht ter been bent kun je altijd bij een van onze personeelsleden vragen om een barkruk, zodat je toch van het concert kan genieten. Ook is De Helling is rolstoeltoegankelijk, maar helaas (nog) niet via de hoofdingang. Wanneer je De Helling wilt bezoeken als rolstoelgebruiker, maken we een zijdeur open welke rolstoeltoegankelijk is. Eenmaal binnen is De Helling volledig gelijkvloers en is er een rolstoeltoegankelijk (gehandicapten) toilet. Voor ons personeel is het fijn als je voor het evenement contact wilt opnemen via info@dehelling.nl of +31 (0)30 – 22 19 944 zodat we je zo goed mogelijk kunnen ontvangen.

Meer weten? Lees verder op onze toegankelijkheidspagina