LE:EN Play

Met Nathan James en Richard Cejer

Op zondagmiddag 6 november vindt er weer een LE:EN PLAY plaats bij LE:EN. Een maandelijkse samenwerking met restaurant LE:EN. Deze editie met de Amerikaanse blueszanger/-gitarist Nathan James en de Utrechts Engelse songwriter Richard Cejer.

Richard Cejer

Een Engelsman in Utrecht. De inspiratie voor zijn muziek – uptempo nummers en ballads – haalt hij uit roadtrips door Europa en artiesten als John Mayer, Ed Sheeran en Nick Drake.

Nathan James

Iemand die zijn eigen pad volgt en altijd voor zichzelf denkt, Nathan James. Hij heeft met zijn zelfgemaakte instrumenten en zelf-aangeleerde vaardigheden een unieke muzikale identiteit gecreëerd. Met zijn handgemaakte wasbordgitaar in de ene hand en een doos gemaakt van oude hekplanken dat stampende klanken laat horen in de ander, is de blueszanger vaak te zien op verschillende blues podia. In combinatie met de mondharmonica, zul je zeker in de ban raken van deze Amerikaan. Nathan James is een gerespecteerde en ervaren kunstenaar in zijn vakgebied. Al meer dan 20 jaar verdient hij met succes zijn boterham en dat allemaal door zijn passie voor blues en rootsmuziek.

Tijdens zijn carrière heeft Nathan James met verschillende bekende artiesten samengewerkt waaronder: Kim Wilson, Pinetop Perkins, Billy Boy Arnold, Lazy Lester, Johnny Dyer, Rick Holmstrom, Janiva Magness, Mark Hummel en Gary Primich.

Wil je voor of na het evenement bij LE:EN blijven eten/drinken reserveer dan apart een plekje voor de avond via het restaurant.

Line-up

  • 16:00 Richard Cejer
  • 16:50 Nathan James