LE:EN Play: David Rooker & P.J.M. Bond

Maandelijkse muzikale samenwerking met restaurant LE:EN

Op zondag 10 december komen David Rooker & PJM Bond naar LE:EN PLAY voor de perfecte muzikale zondagmiddag.

David Rooker

 David Rooker, slechts 20 jaar oud, is een jonge songwriter en zanger uit Utrecht. Hij begon al op zeer jonge leeftijd met het maken van muziek en heeft een discografie ontwikkeld van uniek gestructureerde, oprechte liedjes die een authenticiteit bezitten die niet elke songwriter in zijn muziek weet te verwerken. Afgelopen zomer werd zijn single ‘Magnolia Dream’ opgepakt door NPO Radio 2. Hoewel zijn liedjes zijn ingebed in een singer-songwritertraditie, weet Rooker een verscheidenheid aan verschillende invloeden in zijn muziek te verwerken.

P.J.M. Bond

P.J.M. Bond verdiende zijn sporen met zijn band Dandelion. Daarnaast speelt Bond al jaren als sessiemuzikant bij onder andere VanWyck, Judy Blank, Yorick van Norden, Her Majesty, en AlascA. In 2021 debuteerde hij met een solo-EP getiteld “Sunset Blues”. Naast zijn liefde voor de muziek van de Amerikaanse West Coast uit de 70’s, heeft Bond een ongeëvenaarde liefde voor Amerikaanse literatuur. Dat zeker in zijn muziek teurg te horen is. Muzikaal gezien hoor je inspiraties als Randy Newman, James Taylor of Sufjan Stevens.

LE:EN PLAY is een maandelijkse muzikale samenwerking met podium De Helling.

Wil je voor of na het evenement bij LE:EN blijven eten/drinken reserveer dan alvast een plekje voor de avond via het restaurant. 

Line-up

  • David Rooker
  • PJM Bond