Leafs

Support: Døs

De Nederlandse rapper Leafs is nog maar net achttien, maar heeft nu al op Lowlands en Pinkpop gestaan. Tijd voor De Helling!

In 2016 tekende hij als jongste artiest ooit een contract bij hiphoplabel Noah’s Ark en snel daarna volgde zijn debuut-ep Feals. Van zijn tweede ep Adventures kwam de hit Mamacita en begin dit jaar ging Leafs daar nog eens overheen met de ep Based Universe (met Jacin Trill, check ook de bijbehorende 101 Barz-sessie). In oktober verscheen zijn debuutalbum Sensei, waarvoor de rapper afreisde naar zijn favoriete stad Tokio. Hoe houdt hij het vol? Het antwoord ligt in zijn levensmotto: altijd blijven flexen!

Support: DOS
DØS is New Wave, hij heeft een soort nieuw genre gecreëerd : R&B/Trap met wat Rock invloeden. Eerst lijkt het vreemd, maar hij verovert je hart met zijn melodieuze hooks. Of vertelt hij je de keiharde realiteit op vibey
boom-bap beats.

*Dit is het verplaatste concert van donderdag 20 februari dat in TivoliVredenburg zou plaatsvinden. Tickets blijven geldig voor de nieuwe datum. Er is een mail gestuurd naar ticketkopers met meer informatie.