La Cassette

Zet het licht op creativiteit in het donker

Op 7 april komt La Cassette voor het eerst naar De Helling. Een community-driven organisatie met visie en trotse roots in Utrecht. Een nacht met ruimte voor elektronisch experiment met een basis in hiphop. Een met smaak gecureerde line-up, met een liefde voor verrassing. Het collectief werpt zich op als ambassadeur van het Utrechtse nachtleven en als kweekvijver voor nieuw talent. Jij brengt je matties. Vrijdag 7 april in De Helling. Far From Done.

Line-up

  • Deemz
  • Jerrau
  • Dey.Rey

Handig om
te weten

Onze concerten zijn voor alle leeftijden toegankelijk, t/m 14 jaar adviseren we wel om samen met een volwassene te komen. Voor clubnachten geldt een minimumleeftijd van 18 jaar tenzij anders vermeld.

De Helling is PIN-Only. Dit betekent dat wij bij de kassa, bar en garderobe geen contant geld kunnen aannemen. Neem dus je pinpas of creditcard mee.

Ben je verholpen en kan je niet meer naar een concert of clubnacht in De Helling? Dan raden we je aan je ticket via TicketSwap te verkopen. TicketSwap is een officiële partner van De Helling en daarmee het enige veilige platform wat wij ondersteunen in het doorverkopen van kaarten. De tickets welke via TicketSwap worden verhandeld worden automatisch gecheckt in onze database en voorzien van een nieuwe barcode. Zo ben je zeker van een geldig ticket. Veel plezier!

We werken doorgaans met staanplaatsen. Indien je slecht ter been bent kun je altijd bij een van onze personeelsleden vragen om een barkruk, zodat je toch van het concert kan genieten. Is een barkruk geen mogelijkheid voor je kun je voorafgaand aan het concert contact opnemen via info@dehelling.nl en zoeken we samen naar een oplossing!