ILOVEHOUSEMUSIC

ILOVEHOUSEMUSIC presents Roog en Gregor Salto

Herinner je die nachten nog, waarin de muren trilden van de opzwepende beats in IT Amsterdam en Nighttown Rotterdam? Die grenzeloze clubavonden van de jaren 90 die je nooit meer vergeet? ILOVEHOUSEMUSIC brengt die onvergetelijke vibe terug, en nodigt je uit om te dansen alsof de tijd heeft stilgestaan, alsof je een 18-jarige bent!

Op 7 juni laten Roog, de meester achter de hit "Your Mind Is Twisted" en de legendarische dj van Housequake, en Gregor Salto, de kracht achter hits als "Can’t Stop Playin’", de nacht bruisen met hun onuitputtelijke energie en onweerstaanbare House Grooves tijdens de derde editie van ILOVEHOUSEMUSIC.

Maar dat is slechts het begin! De avond wordt ingeluid met de opzwepende beats van Nina, Edward Meunier en de groovy vibes van R-Linked. Een line-up die je niet wilt missen!

Dus zet 7 juni met dikke letters in je agenda en maak deel uit van deze legendarische House nacht. Mis ILOVEHOUSEMUSIC niet en zorg dat je je tickets bemachtigt! 🔊🔥

Line-up

  • Roog
  • Gregor Salto
  • R-Linked
  • Edward Meunier
  • Rosa Nina
  • Edward Meunier B2B R-LINKED

Handig om
te weten

Onze concerten zijn voor alle leeftijden toegankelijk, t/m 14 jaar adviseren we wel om samen met een volwassene te komen. Voor clubnachten geldt een minimumleeftijd van 18 jaar tenzij anders vermeld.

De Helling is PIN-Only. Dit betekent dat wij bij de kassa, bar en garderobe geen contant geld kunnen aannemen. Neem dus je pinpas of creditcard mee. De garderobe is verplicht voor grote tassen en jassen en kost €2,- per item.

Ben je verhinderd en kan je niet meer naar een concert of clubnacht in De Helling? Dan raden we je aan je ticket via TicketSwap te verkopen. TicketSwap is een officiële partner van De Helling en daarmee het enige veilige platform wat wij ondersteunen in het doorverkopen van kaarten. De tickets welke via TicketSwap worden verhandeld worden automatisch gecheckt in onze database en voorzien van een nieuwe barcode. Zo ben je zeker van een geldig ticket. Veel plezier!

We werken doorgaans met staanplaatsen. Indien je slecht ter been bent kun je altijd bij een van onze personeelsleden vragen om een barkruk, zodat je toch van het concert kan genieten. Ook is De Helling is rolstoeltoegankelijk, maar helaas (nog) niet via de hoofdingang. Wanneer je De Helling wilt bezoeken als rolstoelgebruiker, maken we een zijdeur open welke rolstoeltoegankelijk is. Eenmaal binnen is De Helling volledig gelijkvloers en is er een rolstoeltoegankelijk (gehandicapten) toilet. Voor ons personeel is het fijn als je voor het evenement contact wilt opnemen via info@dehelling.nl of +31 (0)30 – 22 19 944 zodat we je zo goed mogelijk kunnen ontvangen.

Meer weten? Lees verder op onze toegankelijkheidspagina