How To Throw A Christmas Party Middagvoorstelling

Krankzinnige musical over the bad guy in het kerstverhaal

Utrechts eigen kerstmirakel keert terug naar De Helling! How To Throw A Christmas Party vertelt je het kerstverhaal zoals je het nog nooit gehoord hebt: vol glitter, humor, absurdisme en vette knipogen naar de hedendaagse samenleving. Deze over-the-top-houtje-touwtje-musical geeft je een inkijkje aan het hof van Herodes: de grootste eikel van het Evangelie. Ook vorig jaar speelde het 30-koppige collectief van Lydia van Maurik (Brown Feather Sparrow) onze uitverkochte zaal plat. 3voor12Utrecht schreef daarover: Het is uitgelatenheid met een dosis serieus naar elkaar omkijken in de wereld. Hoe geef je een kerstfeestje? ZO!’

Genoeg reden voor HTTACP om nog één keer op aarde neer te dalen voor een gestoord winters extravaganza. Van Maurik en haar dertig apostelen staan klaar om jou een avond lang te laten schaterlachen, huilen en meezingen. Een kerstfeestje voor iedereen: of je nou een musicalhater of een echt kerstkonijn bent.

Voor deze show zijn 100 kindertickets beschikbaar, deze show is toegankelijk vanaf 6 jaar.
‘Het is uitgelatenheid met een dosis serieus naar elkaar omkijken in de wereld. Hoe geef je een kerstfeestje? ZO!’ – 3voor12Utrecht

Handig om
te weten

Onze concerten zijn voor alle leeftijden toegankelijk, t/m 14 jaar adviseren we wel om samen met een volwassene te komen. Voor clubnachten geldt een minimumleeftijd van 18 jaar tenzij anders vermeld.

De Helling is PIN-Only. Dit betekent dat wij bij de kassa, bar en garderobe geen contant geld kunnen aannemen. Neem dus je pinpas of creditcard mee. De garderobe is verplicht voor grote tassen en jassen en kost €2,- per item.

Ben je verhinderd en kan je niet meer naar een concert of clubnacht in De Helling? Dan raden we je aan je ticket via TicketSwap te verkopen. TicketSwap is een officiële partner van De Helling en daarmee het enige veilige platform wat wij ondersteunen in het doorverkopen van kaarten. De tickets welke via TicketSwap worden verhandeld worden automatisch gecheckt in onze database en voorzien van een nieuwe barcode. Zo ben je zeker van een geldig ticket. Veel plezier!

We werken doorgaans met staanplaatsen. Indien je slecht ter been bent kun je altijd bij een van onze personeelsleden vragen om een barkruk, zodat je toch van het concert kan genieten. Ook is De Helling is rolstoeltoegankelijk, maar helaas (nog) niet via de hoofdingang. Wanneer je De Helling wilt bezoeken als rolstoelgebruiker, maken we een zijdeur open welke rolstoeltoegankelijk is. Eenmaal binnen is De Helling volledig gelijkvloers en is er een rolstoeltoegankelijk (gehandicapten) toilet. Voor ons personeel is het fijn als je voor het evenement contact wilt opnemen via info@dehelling.nl of +31 (0)30 – 22 19 944 zodat we je zo goed mogelijk kunnen ontvangen.

Meer weten? Lees verder op onze toegankelijkheidspagina