Het Complot

Hoogwaardige club sounds met Adam Pits, DJ Merlín, Marie K en Tremna

Het Complot komt terug met een speciale editie in De Helling! We zijn enthousiast om aan te kondigen dat we onze eerste internationale gast, Adam Pits, zullen verwelkomen, die zijn kenmerkende proggy house- en technogeluid zal draaien.

Kom langs voor een nacht met elektronische muziek van topniveau en energieke nummers waarop je heel de nacht kan dansen. Het Complot staat bekend om hoogwaardige muziekervaringen. Mis de pret niet, markeer het in je agenda.

// HEALTH & SAFETY

Het Complot staat voor inclusiviteit en diversiteit en streeft ernaar een veilige dansvloer te bieden. Als er iets/iemand is dat je ongemakkelijk doet voelen, of als je welke vorm van intimidatie dan ook opmerkt, kun je ons team vinden in Het Complot T-shirts, of kan je naar het personeel van De Helling gaan en wordt je geholpen. Breng oordopjes mee om je gehoor te beschermen.

Line-up

  • Adam Pits
  • DJ Merlín
  • Marie K
  • Tremna

Handig om
te weten

Onze concerten zijn voor alle leeftijden toegankelijk, t/m 14 jaar adviseren we wel om samen met een volwassene te komen. Voor clubnachten geldt een minimumleeftijd van 18 jaar tenzij anders vermeld.

De Helling is PIN-Only. Dit betekent dat wij bij de kassa, bar en garderobe geen contant geld kunnen aannemen. Neem dus je pinpas of creditcard mee. De garderobe is verplicht voor grote tassen en jassen en kost €2,- per item.

Ben je verhinderd en kan je niet meer naar een concert of clubnacht in De Helling? Dan raden we je aan je ticket via TicketSwap te verkopen. TicketSwap is een officiële partner van De Helling en daarmee het enige veilige platform wat wij ondersteunen in het doorverkopen van kaarten. De tickets welke via TicketSwap worden verhandeld worden automatisch gecheckt in onze database en voorzien van een nieuwe barcode. Zo ben je zeker van een geldig ticket. Veel plezier!

We werken doorgaans met staanplaatsen. Indien je slecht ter been bent kun je altijd bij een van onze personeelsleden vragen om een barkruk, zodat je toch van het concert kan genieten. Ook is De Helling is rolstoeltoegankelijk, maar helaas (nog) niet via de hoofdingang. Wanneer je De Helling wilt bezoeken als rolstoelgebruiker, maken we een zijdeur open welke rolstoeltoegankelijk is. Eenmaal binnen is De Helling volledig gelijkvloers en is er een rolstoeltoegankelijk (gehandicapten) toilet. Voor ons personeel is het fijn als je voor het evenement contact wilt opnemen via info@dehelling.nl of +31 (0)30 – 22 19 944 zodat we je zo goed mogelijk kunnen ontvangen.

Meer weten? Lees verder op onze toegankelijkheidspagina