Ghost Woman + Jimmy Diamond

Psychedelic rock belofte

Ghost Woman is de nieuwe belofte in de psychedelic rock. Het soloproject van Even Uschenko doet het even nét allemaal anders. Korte nummers van maximaal 3 minuten, zonder dubbelzinnige teksten om je van gedachten te veranderen, maar wel om heerlijk bij weg te dromen.

Op tour als lid van de band van Michael Rault raakte Uschenko inspiratie uit de bands waarmee hij het podium deelde. De hallucinerende klanken van Jacco Gardner, de jams van King Gizzard & The Lizzard Wizard, de groove van Mild High Club: wie het weet hoort ze meteen terug in zijn debuutplaat.

De sound raakt een muzikale sweet-spot die je doet meewiegen op z’n relaxte groove. Een aanrader voor fans van Khruangbin, Kurt Vile, The War On Drugs, The Black Keys en Dope Lemon.

Support: Jimmy Diamond

Jimmy Diamond speelt americana en roots rock vanuit 70’s, maar dan geïnfuseerd met een flinke portie hedendaagse indie rock. De leden van Jimmy Diamond vormen de linken- en rechterhanden Tim Showalter’s Strand of Oaks. Als Jimmy Diamond staan ze op eigen benen, maar zijn de invloeden sterk voelbaar.

Line-up

  • Ghost Woman
  • Support: Jimmy Diamond

Handig om
te weten

Onze concerten zijn voor alle leeftijden toegankelijk, t/m 14 jaar adviseren we wel om samen met een volwassene te komen. Voor clubnachten geldt een minimumleeftijd van 18 jaar tenzij anders vermeld.

De Helling is PIN-Only. Dit betekent dat wij bij de kassa, bar en garderobe geen contant geld kunnen aannemen. Neem dus je pinpas of creditcard mee. De garderobe is verplicht voor grote tassen en jassen en kost €2,- per item.

Ben je verhinderd en kan je niet meer naar een concert of clubnacht in De Helling? Dan raden we je aan je ticket via TicketSwap te verkopen. TicketSwap is een officiële partner van De Helling en daarmee het enige veilige platform wat wij ondersteunen in het doorverkopen van kaarten. De tickets welke via TicketSwap worden verhandeld worden automatisch gecheckt in onze database en voorzien van een nieuwe barcode. Zo ben je zeker van een geldig ticket. Veel plezier!

We werken doorgaans met staanplaatsen. Indien je slecht ter been bent kun je altijd bij een van onze personeelsleden vragen om een barkruk, zodat je toch van het concert kan genieten. Ook is De Helling is rolstoeltoegankelijk, maar helaas (nog) niet via de hoofdingang. Wanneer je De Helling wilt bezoeken als rolstoelgebruiker, maken we een zijdeur open welke rolstoeltoegankelijk is. Eenmaal binnen is De Helling volledig gelijkvloers en is er een rolstoeltoegankelijk (gehandicapten) toilet. Voor ons personeel is het fijn als je voor het evenement contact wilt opnemen via info@dehelling.nl of +31 (0)30 – 22 19 944 zodat we je zo goed mogelijk kunnen ontvangen.

Meer weten? Lees verder op onze toegankelijkheidspagina