Ghost Woman + Jimmy Diamond

Psychedelic rock belofte

Ghost Woman is de nieuwe belofte in de psychedelic rock. Het soloproject van Even Uschenko doet het even nét allemaal anders. Korte nummers van maximaal 3 minuten, zonder dubbelzinnige teksten om je van gedachten te veranderen, maar wel om heerlijk bij weg te dromen.

Op tour als lid van de band van Michael Rault raakte Uschenko inspiratie uit de bands waarmee hij het podium deelde. De hallucinerende klanken van Jacco Gardner, de jams van King Gizzard & The Lizzard Wizard, de groove van Mild High Club: wie het weet hoort ze meteen terug in zijn debuutplaat.

De sound raakt een muzikale sweet-spot die je doet meewiegen op z’n relaxte groove. Een aanrader voor fans van Khruangbin, Kurt Vile, The War On Drugs, The Black Keys en Dope Lemon.

Support: Jimmy Diamond

Jimmy Diamond speelt americana en roots rock vanuit 70’s, maar dan geïnfuseerd met een flinke portie hedendaagse indie rock. De leden van Jimmy Diamond vormen de linken- en rechterhanden Tim Showalter’s Strand of Oaks. Als Jimmy Diamond staan ze op eigen benen, maar zijn de invloeden sterk voelbaar.

Line-up

  • Ghost Woman
  • Support: Jimmy Diamond

Handig om
te weten