EZG

In Het Zwart Tour

Na ruim 10 miljoen album streams sinds de release van zijn album ‘In Het Zwart’ dit jaar, komt EZG met zijn ‘In Het Zwart tour’ naar De Helling. Met tracks als ‘Rellen In De Hel’, ‘Bicycle Chain’ en zijn albums ‘In Het Zwart, Weekend Overtreder & Hooliganrap’, heeft de rapper/hardstyler door de jaren heen een aardige carrière opgebouwd. Zo stond hij op Defqon-1 en Decibel met (DJ)Warface en op Masters Of Hardcore met (DJ)DRS.

EZG staat bekend als een van de grootste FC-Utrecht Supporters, maakte samen met rapper Steen meerdere platen over de voetbalsupportercultuur en is een graag geziene gast op de tribune.

De supportacts worden later bekend gemaakt.

Line-up

  • EZG
  • Fano
  • Hadess
  • Freddie-lee
  • JNXD

Handig om
te weten

Deze show is uitverkocht, er zijn geen tickets via De Helling site meer te verkrijgen. We verwijzen je graag naar TicketSwap. Dit is de enige veilige plek om tweedehands kaarten te kopen en verkopen. De tickets welke via TicketSwap worden verhandeld worden automatisch gecheckt in onze database. Zo ben je zeker van een geldig ticket.

De Helling is PIN-Only. Dit betekent dat wij bij de kassa, bar en garderobe geen contant geld kunnen aannemen. Neem dus je pinpas of creditcard mee.

Onze concerten zijn voor alle leeftijden toegankelijk, t/m 14 jaar adviseren we wel om samen met een volwassene te komen. Voor clubnachten geldt een minimumleeftijd van 18 jaar tenzij anders vermeld.

We werken doorgaans met staanplaatsen. Indien je slecht ter been bent kun je altijd bij een van onze personeelsleden vragen om een barkruk, zodat je toch van het concert kan genieten. Is een barkruk geen mogelijkheid voor je kun je voorafgaand aan het concert contact opnemen via info@dehelling.nl en zoeken we samen naar een oplossing!