Diablo Swing Orchestra

Een duivelse mix van Swingjazz, Boogie, Opera en Heavy Metal uit Zweden

Het zeskoppige avant-garde metalgezelschap Diablo Swing Orchestra maakt een aanstekelijke en interessante mix van stijlen welke niet in een hokje passen. Het is een vulkanisch-gestookte smeltpan van Swingjazz, Boogie, Opera, Cabaret en Heavy Metal. Opera zanglijnen begeleid met metal-drums en gitaarwerk, vervolgens komt er een trompet met strijkers de hoek om kijken.

De zes Zweden maken een unieke combinatie waar je maar lastig op kan blijven stilstaan. Of je nu wilt pitten of dansen.

Diablo Swing Orchestra is voor fans van Russkaja, Devin Townsend, Ayreon en Stolen Babies een dikke aanrader en een ervaring om niet te vergeten.

Support: 6:33

Line-up

  • Diablo Swing Orchestra
  • 6:33

Handig om
te weten

Deze show is uitverkocht, er zijn geen tickets via De Helling site meer te verkrijgen. We verwijzen je graag naar TicketSwap. Dit is de enige veilige plek om tweedehands kaarten te kopen en verkopen. De tickets welke via TicketSwap worden verhandeld worden automatisch gecheckt in onze database. Zo ben je zeker van een geldig ticket.

De Helling is PIN-Only. Dit betekent dat wij bij de kassa, bar en garderobe geen contant geld kunnen aannemen. Neem dus je pinpas of creditcard mee. De garderobe is verplicht voor grote tassen en jassen en kost €2,- per item.

Onze concerten zijn voor alle leeftijden toegankelijk, t/m 14 jaar adviseren we wel om samen met een volwassene te komen. Voor clubnachten geldt een minimumleeftijd van 18 jaar tenzij anders vermeld.

We werken doorgaans met staanplaatsen. Indien je slecht ter been bent kun je altijd bij een van onze personeelsleden vragen om een barkruk, zodat je toch van het concert kan genieten. Ook is De Helling is rolstoeltoegankelijk, maar helaas (nog) niet via de hoofdingang. Wanneer je De Helling wilt bezoeken als rolstoelgebruiker, maken we een zijdeur open welke rolstoeltoegankelijk is. Eenmaal binnen is De Helling volledig gelijkvloers en is er een rolstoeltoegankelijk (gehandicapten) toilet. Voor ons personeel is het fijn als je voor het evenement contact wilt opnemen via info@dehelling.nl of +31 (0)30 – 22 19 944 zodat we je zo goed mogelijk kunnen ontvangen.

Meer weten? Lees verder op onze toegankelijkheidspagina