BreakOut (free summer edition)

Hét tegengeluid op donderdagnacht: lompe breaks, edgy pop, harde riffs en meer

🌞Dear community of breakout, we know summer can be a bit expensive
That’s why we decided to make this edition free for everyone! You can get your free ticket at the ticket link.🌞

De kroeg te fout? De club te glad? BreakOut! is hét tegengeluid op de studentenavond: divers, edgy en altijd een beetje schurend. Breek het weekend open met de rauwe randen. Van lompe beats tot edgy queer-pop en van keiharde gitaarriffs tot weirde hiphop.

Moshen op Ploegendienst en Joost, meeblèren met Paramore en JuiceWRLD, dom gaan op Partyboi69 en PinkPantheresst. Het kan, één donderdagavond per maand van 23:00-4:00 in De Helling.

Even gebroken? Neem een br… kijkje in ons café voor expo’s van lokale kunstenaars, games en merch. Je donderdagavond zal nooit meer hetzelfde zijn.

The bar not your scene? The club too slippery?

Breakout is the alternative to the student nights out;
diverse, edgy and gritty. Break the weekend wide open with raw edges. Blunt beats to out-there queer-pop and gruesome guitar riffs to weird hip-hop.

Mosh with Ploegendienst and Joost, sing your lungs out with Paramore and Juicewrld, get mental with Partiboi69 and Pinkpantheress. Once a month on thursday, from 23:00-04:00 in De Helling.

 

Line-up

  • Flow Reina b2b Lia.Dia
  • Samplesteeltje

Handig om
te weten

Onze concerten zijn voor alle leeftijden toegankelijk, t/m 14 jaar adviseren we wel om samen met een volwassene te komen. Voor clubnachten geldt een minimumleeftijd van 18 jaar tenzij anders vermeld.

De Helling is PIN-Only. Dit betekent dat wij bij de kassa, bar en garderobe geen contant geld kunnen aannemen. Neem dus je pinpas of creditcard mee. De garderobe is verplicht voor grote tassen en jassen en kost €2,- per item.

Ben je verhinderd en kan je niet meer naar een concert of clubnacht in De Helling? Dan raden we je aan je ticket via TicketSwap te verkopen. TicketSwap is een officiële partner van De Helling en daarmee het enige veilige platform wat wij ondersteunen in het doorverkopen van kaarten. De tickets welke via TicketSwap worden verhandeld worden automatisch gecheckt in onze database en voorzien van een nieuwe barcode. Zo ben je zeker van een geldig ticket. Veel plezier!

We werken doorgaans met staanplaatsen. Indien je slecht ter been bent kun je altijd bij een van onze personeelsleden vragen om een barkruk, zodat je toch van het concert kan genieten. Ook is De Helling is rolstoeltoegankelijk, maar helaas (nog) niet via de hoofdingang. Wanneer je De Helling wilt bezoeken als rolstoelgebruiker, maken we een zijdeur open welke rolstoeltoegankelijk is. Eenmaal binnen is De Helling volledig gelijkvloers en is er een rolstoeltoegankelijk (gehandicapten) toilet. Voor ons personeel is het fijn als je voor het evenement contact wilt opnemen via info@dehelling.nl of +31 (0)30 – 22 19 944 zodat we je zo goed mogelijk kunnen ontvangen.

Meer weten? Lees verder op onze toegankelijkheidspagina