Birdcage invites Ethno Kult

Veelzijdige avond door de kleurrijke Birdcage familie met organic, tribal, house en meer!

Op een dag niet lang geleden, in het bos van een oud Chatêau nabij Parijs, kwamen er twee collectieven samen. Deze ontmoeting leidde tot een creatieve connectie en daarbij werden snode plannen gesmeed…

Ons Utrechtse Birdcage strijkt neer in De Helling en sleept het Parijse label Ethno Kult mee op avontuur! Samen nemen ze je op reis door de urban jungle die wordt gevormd door deze twee families met een schatkist aan talent.

Dompel je onder in een nacht vol DJs, live acts en andere verassingen en verdwaal in de veelzijdige klanken die je van Birdcage gewend bent. Van organic en bruisende tribal, tot aan house en melodic techno. Kom dansen en neem je birdie fam mee.

Line-up

  • Ajuma
  • Da Iguana
  • Felix Tapes
  • JotaJuan
  • Rochelle Dietz
  • Sagara
  • Thara Bergen

Handig om
te weten

Onze concerten zijn voor alle leeftijden toegankelijk, t/m 14 jaar adviseren we wel om samen met een volwassene te komen. Voor clubnachten geldt een minimumleeftijd van 18 jaar tenzij anders vermeld.

De Helling is PIN-Only. Dit betekent dat wij bij de kassa, bar en garderobe geen contant geld kunnen aannemen. Neem dus je pinpas of creditcard mee. De garderobe is verplicht voor grote tassen en jassen en kost €2,- per item.

Ben je verhinderd en kan je niet meer naar een concert of clubnacht in De Helling? Dan raden we je aan je ticket via TicketSwap te verkopen. TicketSwap is een officiële partner van De Helling en daarmee het enige veilige platform wat wij ondersteunen in het doorverkopen van kaarten. De tickets welke via TicketSwap worden verhandeld worden automatisch gecheckt in onze database en voorzien van een nieuwe barcode. Zo ben je zeker van een geldig ticket. Veel plezier!

We werken doorgaans met staanplaatsen. Indien je slecht ter been bent kun je altijd bij een van onze personeelsleden vragen om een barkruk, zodat je toch van het concert kan genieten. Ook is De Helling is rolstoeltoegankelijk, maar helaas (nog) niet via de hoofdingang. Wanneer je De Helling wilt bezoeken als rolstoelgebruiker, maken we een zijdeur open welke rolstoeltoegankelijk is. Eenmaal binnen is De Helling volledig gelijkvloers en is er een rolstoeltoegankelijk (gehandicapten) toilet. Voor ons personeel is het fijn als je voor het evenement contact wilt opnemen via info@dehelling.nl of +31 (0)30 – 22 19 944 zodat we je zo goed mogelijk kunnen ontvangen.

Meer weten? Lees verder op onze toegankelijkheidspagina