Area 31

Knallende house die voelt als een illegale 90's rave

Stap uit je dagelijkse patroon en baan je een weg door het niemandsland van Area 31. Uptempo house tracks met invloeden van acid en electro door onder meer Fafi Abdel Nour, brengen je terug naar de rauwe jaren ’90. Area 31 is een plek waar de rozen door de straattegels groeien en waar lasers en een apocalyptische uitstraling bijdragen aan de saamhorigheid van dance.

Line-up

  • Fafi Abdel Nour
  • Coûteux
  • Mavochi

Handig om
te weten

Onze concerten zijn voor alle leeftijden toegankelijk, t/m 14 jaar adviseren we wel om samen met een volwassene te komen. Voor clubnachten geldt een minimumleeftijd van 18 jaar tenzij anders vermeld.

De Helling is PIN-Only. Dit betekent dat wij bij de kassa, bar en garderobe geen contant geld kunnen aannemen. Neem dus je pinpas of creditcard mee.

Ben je verholpen en kan je niet meer naar een concert of clubnacht in De Helling? Dan raden we je aan je ticket via TicketSwap te verkopen. TicketSwap is een officiële partner van De Helling en daarmee het enige veilige platform wat wij ondersteunen in het doorverkopen van kaarten. De tickets welke via TicketSwap worden verhandeld worden automatisch gecheckt in onze database en voorzien van een nieuwe barcode. Zo ben je zeker van een geldig ticket. Veel plezier!

We werken doorgaans met staanplaatsen. Indien je slecht ter been bent kun je altijd bij een van onze personeelsleden vragen om een barkruk, zodat je toch van het concert kan genieten. Is een barkruk geen mogelijkheid voor je kun je voorafgaand aan het concert contact opnemen via info@dehelling.nl en zoeken we samen naar een oplossing!