8 MILJARD IKKEN

Een interactieve VR-vertelling door Nemo Vos

8 Miljard mensen leven er nu op aarde.
8 miljard mensen.
8 miljard verschillende gezichten.
8 miljard verschillende verhalen.
8.000.000.000 ikken
Wat je denkt.
Wat je ruikt.
Wat je proeft.
Wat je voelt.
Er is niemand
die hetzelfde denkt,
ruikt, proeft, voelt,
als jij.
Er is niemand
met jouw verhaal.
Met jouw geschiedenis.
En toch…
zijn we een massa.
Gedragen we ons als een zwerm.
Voeren we oorlog als een stam.
Zijn we bang als een meute.

8 Miljard Ikken van Nemo Vos is geen film.
VR is een onontgonnen, nieuw medium
waarvoor nog geen beeldtaal is ontwikkeld.

Er wordt gezocht naar een nieuwe poëzie.
Wat je ziet, wat je meemaakt,
is iets wat alleen jij zo kunt ervaren.
Alleen jij. Tussen 8 miljard anderen.

Muziek en tekst door Spinvis

Handig om
te weten

De Helling is PIN-Only. Dit betekent dat wij bij de kassa, bar en garderobe geen contant geld kunnen aannemen. Neem dus je pinpas of creditcard mee. De garderobe is verplicht voor grote tassen en jassen en kost €2,- per item.

Onze concerten zijn voor alle leeftijden toegankelijk, t/m 14 jaar adviseren we wel om samen met een volwassene te komen. Voor clubnachten geldt een minimumleeftijd van 18 jaar tenzij anders vermeld.

Ben je verhinderd en kan je niet meer naar een concert of clubnacht in De Helling? Dan raden we je aan je ticket via TicketSwap te verkopen. TicketSwap is een officiële partner van De Helling en daarmee het enige veilige platform wat wij ondersteunen in het doorverkopen van kaarten. De tickets welke via TicketSwap worden verhandeld worden automatisch gecheckt in onze database en voorzien van een nieuwe barcode. Zo ben je zeker van een geldig ticket. Veel plezier!

We werken doorgaans met staanplaatsen. Indien je slecht ter been bent kun je altijd bij een van onze personeelsleden vragen om een barkruk, zodat je toch van het concert kan genieten. Ook is De Helling is rolstoeltoegankelijk, maar helaas (nog) niet via de hoofdingang. Wanneer je De Helling wilt bezoeken als rolstoelgebruiker, maken we een zijdeur open welke rolstoeltoegankelijk is. Eenmaal binnen is De Helling volledig gelijkvloers en is er een rolstoeltoegankelijk (gehandicapten) toilet. Voor ons personeel is het fijn als je voor het evenement contact wilt opnemen via info@dehelling.nl of +31 (0)30 – 22 19 944 zodat we je zo goed mogelijk kunnen ontvangen.

Meer weten? Lees verder op onze toegankelijkheidspagina