8 MILJARD IKKEN

Een interactieve VR-vertelling door Nemo Vos

Dit is de verplaatste De VR-voorstelling 8 Miljard Ikken van 05/03.Alle kaartkopers zijn gemaild met aanvullende informatie.

Als u dit leest zijn er 8 Miljard mensen op aarde. En ondanks dat onbevattelijk grote aantal ziet u zichzelf waarschijnlijk als een volkomen uniek individu.
Deze schijnbare tegenstelling is het thema van het interactieve VR-werk “8 Miljard Ikken“ van kunstenaar Nemo Vos.

8 Miljard Ikken” is een reis door werelden die leiden van het hoogst individuele “alleen zijn met jezelf ” tot het opgaan en verdwijnen in een oceaan van eindeloos veel kopieën van kopieën van kopieën van al uw “ikken

Reisleider door deze transformatie is Spinvis. Met muziek, tekst en liedjes brengt hij wat meer duidelijkheid of zaait nog wat meer verwarring.

Handig om
te weten

De Helling is PIN-Only. Dit betekent dat wij bij de kassa, bar en garderobe geen contant geld kunnen aannemen. Neem dus je pinpas of creditcard mee.

Onze concerten zijn voor alle leeftijden toegankelijk, t/m 14 jaar adviseren we wel om samen met een volwassene te komen. Voor clubnachten geldt een minimumleeftijd van 18 jaar tenzij anders vermeld.

Ben je verholpen en kan je niet meer naar een concert of clubnacht in De Helling? Dan raden we je aan je ticket via TicketSwap te verkopen. TicketSwap is een officiële partner van De Helling en daarmee het enige veilige platform wat wij ondersteunen in het doorverkopen van kaarten. De tickets welke via TicketSwap worden verhandeld worden automatisch gecheckt in onze database en voorzien van een nieuwe barcode. Zo ben je zeker van een geldig ticket. Veel plezier!

We werken doorgaans met staanplaatsen. Indien je slecht ter been bent kun je altijd bij een van onze personeelsleden vragen om een barkruk, zodat je toch van het concert kan genieten. Is een barkruk geen mogelijkheid voor je kun je voorafgaand aan het concert contact opnemen via info@dehelling.nl en zoeken we samen naar een oplossing!