• Datum: vr 15/04/2022
  • Open: 19:30 uur
  • Aanvang: 20:15 uur
  • VVK: € 18,50

Prijzen inclusief servicekosten.

vrijdag 15/04

Klangstof

Alternatieve synthrock | Support: Luka

Met het opnemen van hun (nog onaangekondigde) meest openhartige, sonisch ambitieus album tot nu toe doorstond het Amsterdamse drietal Klangstof een inspirerende maar emotioneel belastende storm. Toen die storm eenmaal ging liggen, vond de band de ruimte om aan een ander project te werken: hun Ocean View EP, die een opwindende, openhartige blik bieden op de huidige golflengte van de band.

"Alternatieve synthrock waar Radiohead en Sigur Ros elkaar ontmoeten", schreef Dansende Beren enkele jaren geleden in hun recensie van hun vorige album. En van datzelfde Radiohead strikte Klangstof nu producer Sam Petts-Davies (Radiohead, Frank Ocean). De Amsterdammers, die destijds als eerste Nederlandse band op Coachella speelden, zijn weer helemaal terug aan het front.

Singer-songwriter Luka zal de avond openen als support. Ze levert muziek met invloed van dromerige elektro-pop, folk en soul. Samen met haar drummer Joost Wesseling, zetten ze een dynamische show neer die varieert van etherische soundscapes tot opzwepende beats.

Ook leuk:

VRIJDAG 03/06

Naar de volledige agenda