• Datum: za 26/03/2022
  • Open: 19:30 uur
  • Aanvang: 20:45 uur
  • VVK: € 14,50

Prijzen inclusief servicekosten.

zaterdag 26/03

Maurino

+ afterparty met Fiesta Macumba Soundsystem

Een moshpit bij een Latinconcert? Als Maurino Alarcón op het podium staat is alles mogelijk.

De Chileense Amsterdammer speelt met de energie van zijn publiek als geen ander, en zijn Spaanstalige lyrics zijn altijd raak. De oud-frontman van TenTemPiés en het brein achter Fiësta Macumba presenteert met Maurino een unieke latinsound in samenwerking met producer Jori Collignon (SKIP & DIE). Future Latin, noemt hij het zelf; reggae drums, jazzy piano en dikke baslijnen. De nieuwe richting van Maurino gaat in ieder geval geen enkel genre uit de weg. Maurino maakte er een feest van op HE:LEEN festival en komt nu terug naar De Helling voor zijn album release!

Support komt van de Chileens/Nederlandse Bibi Espina. Zij kwam voor het eerst in de spotlight door haar 1 minuut-liedjes op Instagram over liefde en eten, met haar hart op de tong is ze niet bang om te zeggen waar het op staat. Haar liedjes worden inmiddels op de radio gedraaid en ze is nu bezig om haar Chileense roots meer terug te laten komen in haar muziek. Vamos pa arriba!

Fiesta Macumba Soundsystem, de drijvende muzikale kracht achter nachtconcept Fiesta Macumba, verzorgd na de show van Maurino de after! Deze gangmakers bombarderen de dansvloer met een molotovcocktail van exotische geluiden; reggaeton, merengue, cumbia, dancehall, salsa, bachata, latin hiphop en meer wordt naadloos in elkaar gedraaid. De mannen hebben hun roots liggen in Chili en draaien zowel de nieuwste hits als tijdloze klassiekers waarmee zij zelf zijn opgegroeid.

De Caribisch-Nederlandse neo-soul zangeres Kris Berry komt als special guest naar de show. Zij brengt met NOW, Namelessly Objectifying Wonder, één van haar meest persoonlijke muziekprojecten uit.

Ook leuk:

Naar de volledige agenda