• Datum: zo 17/10/2021
  • Open: 14:30 uur
  • Aanvang: 15:00 uur

Prijzen inclusief servicekosten.

zondag 17/10

LE:EN PLAY

CORONATOEGANGSBEWIJS NODIG | Elephant & Heavy Whipped Cream

LE:EN PLAY is een maandelijkse samenwerking tussen LE:EN en De Helling.

Elephant
Zonnige melancholie in majeur. Dát is het geluid van deze vierkoppige Rotterdamse indieband. Mellow popmuziek met een excentriek randje, voor liefhebbers van Wilco, Andy Shauf en Big Thief. Begin 2021 verscheen de EP Elephant, die werd opgenomen met producer Pablo van de Poel van DeWolff.

Heavy Whipped Cream
Heavy Whipped Cream is een psychedelische folkrockband uit Utrecht. Het vierkoppige gezelschap mengt stevige sixtiesgrooves, dromerige seventiesfolk en eigenwijze indiepop tot een kleurrijk en buitenaards brouwsel. Neem een slok en laat je meedeinen op een set aan melodieuze psychfolkrock waarin heden en verleden via een kaleidoscopische lens worden samengebracht.

Beide bands spelen bij LE:EN een semi-akoestische set.

Wil je voor of na het evenement bij LE:EN blijven eten of drinken? Reserveer dan apart een plekje voor de avond via het restaurant.

Om dit programma te bezoeken heb je naast een ticket ook een coronatoegangsbewijs (een vaccinatie-, test- of herstelbewijs) nodig. Het coronatoegangsbewijs kan getoond worden via de CoronaCheck-app of op papier. Ook vragen we naar je legitimatiebewijs. Heb je daarover vragen, kijk dan even op deze pagina.

Ook leuk:

Naar de volledige agenda