• Datum: zo 10/04/2022
  • Open: 19:30 uur
  • Aanvang: 20:00 uur
  • VVK: € 22,-

Prijzen inclusief servicekosten.

zondag 10/04

Admiral Freebee

Antwerpse admiraal is terug met nieuwe sound

Wie de voorbije tijd heeft opgelet, wist het al: Admiral Freebee is terug, but not as we know him.

Een vervelende armblessure – de huisarts was formeel: té hard gerockt – dwong Tom Van Laere om zijn gitaar tijdelijk aan de wilgen te hangen. Hij stortte zich op ergonomisch verantwoorde keyboards, en allerhande electronica, en nam demo’s op met zijn smartphone. Waarna de admiraal liefst twéé verschillende bandbezettingen naar de studio sommeerde, voorzien van goed volk als Jasper Maekelberg (Faces On TV), Alain Gevaert (dEUS), en Mario Goossens (Triggerfinger). Laag na laag gaven ze de tracks vorm, en ontstond een intrigerende nieuwe sound, met als resultaat de EP Don’t Follow Me I’m Lost. Wie bereid is Van Laere op deze EP te volgen, vindt zichzelf terug in wonderschoon, nieuw muzikaal gebied. Maar verloren, nee, dat oogt de Admiraal allerminst!

Support komt deze avond van de Utrechtse songwriter A. Johanson. Hij omschrijft zijn muziek als langgerekte rootsmuziek in de auto en als kleine volksliedjes bij de openhaard in een houten hutje. Verwacht een soundscape om in weg te dromen!

Dit is het verplaatste concert van 23 december 2021. Reeds gekochte tickets blijven geldig. Kaartkopers hebben een e-mail ontvangen met meer informatie.

Ook leuk:

Naar de volledige agenda