• Datum: do 30/09/2021
  • Open: 19:30 uur
  • Aanvang: 20:15 uur
  • VVK: € 14,-

Prijzen inclusief servicekosten.

donderdag 30/09

Inge van Calkar

Coronatoegangsbewijs nodig | Support: Juncker

Om dit programma te bezoeken heb je naast een ticket ook een coronatoegangsbewijs (een vaccinatie-, test- of herstelbewijs) nodig. Het coronatoegangsbewijs kan getoond worden via de CoronaCheck-app of op papier. Ook vragen we naar je legitimatiebewijs. Heb je daarover vragen, kijk dan even op deze pagina.

Zangeres Inge van Calkar kreeg bekendheid door haar deelname aan ‘De Beste Singer-Songwriter van Nederland’, maar verbreedde haar muzikale richting met haar indie-album Reset (2018). Nu heeft met haar zomerhit Touchdown (2019) eindelijk háár richting gevonden: frisse electropop, met een randje retro ‘90s synthpop. Op Radio 2 is ze al de Nederlandse Kylie Minoque genoemd. Zelf spreekt ze liever van ‘Kylie meets Garbage’.

De Groningse zangeres vulde in 2019 tijdens Eurosonic Air de Grote Markt in haar thuisstad moeiteloos, en staat aankomende zomer op onder andere Bospop.

Live weet ze te overtuigen vanwege haar energie, met bijpassende eigen lichtshow geprogrammeerd op haar muziek, en te onderscheiden van andere artiesten door haar keuze voor wit. Deze dame in het wit wil je niet missen!

Support: Juncker

Ook leuk:

Naar de volledige agenda