• Datum: vr 18/03/2022
  • Open: 19:30 uur
  • Aanvang: 20:15 uur
  • VVK: € 17,-

Prijzen inclusief servicekosten.

vrijdag 18/03

Robin Borneman

Geen 1G testbewijs nodig | Winnaar 'We Want More' komt naar Utrecht

Singer-songwriter en ‘We Want More’ winnaar Robin Borneman heeft in de afgelopen jaren een enthousiaste en trouwe fan-base verzameld door de diversiteit in zijn muziek. Als frontman van het symfonische rockorkest Trans Siberian Orchestra heeft hij honderden stadionconcerten gedaan, maar in zijn soloshows en albums is hij net zo overtuigend. De Brabander rondde in 2019 zijn drieluik project ‘Folklore’ af, een folk-/roots-verhaal over een reiziger zonder naam die op zoek is naar zijn identiteit.

Maar naast werken aan nieuwe muziek door de voltooiing van zijn Folklore Trilogie, is Robin ook te zien op Nederlandse TV. Zijn meest recente overwinning bij ‘We Want More’ bijvoorbeeld, waarin we zijn bandbreedte aan stijlen konden horen. Verwacht een diverse avond van de man met de wiskey-stem!

Support: Roman Huijbreghs, gitarist van Navarone met eerste solo materiaal en bekende covers van o.a Bruce Springsteen en James Taylor.

Voor dit concert is testen (1G) niet nodig. De Helling heeft een capaciteit van minder dan 500 bezoekers. Het concert gaat dus door zonder restricties.

Ook leuk:

Naar de volledige agenda