• Datum: di 28/09/2021
  • Open: 19:30 uur
  • Aanvang: 20:15 uur
  • VVK: € 15,-

Prijzen inclusief servicekosten.

dinsdag 28/09

Chantal Acda

Coronatoegangsbewijs nodig | Support: Picknick Banter

Om dit programma te bezoeken heb je naast een ticket ook een coronatoegangsbewijs (een vaccinatie-, test- of herstelbewijs) nodig. Het coronatoegangsbewijs kan getoond worden via de CoronaCheck-app of op papier. Ook vragen we naar je legitimatiebewijs. Heb je daarover vragen, kijk dan even op deze pagina.

Chantal Acda raakte in het indiecircuit met het verstrijken der jaren en platen evenzeer zieltjes als solo-artiest. Haar sprekende albums werden nationaal en internationaal telkens opnieuw met veel liefde onthaald. Ook niet zo vreemd, gezien haar samenwerkingen met Nils Frahm en Peter Broderick.

Haar nieuwe album Saturday Moon zou een klein en intiem album worden, opgenomen met één microfoon in de kamer. Met de huidige lockdown geen probleem zou je denken, maar dat laatste is in al haar enthousiasme behoorlijk mislukt. De nieuwe plaat is uiteindelijk een kleurige samenstelling van verrassende samenwerkingen geworden, met bijdragen van o.a. Borgar Magnason (Sigur Rós, Damian Rice), Alan Sparhawk en Mimi Parker (Low) en Madeena Dicko en Sylvie Nawasadio (ex-Zap Mama). Maar ook vaste waarden als Eric Thielemans, Niels van Heertum en Alan Gevaert (dEUS), die Acda ook live begeleiden, en Bill Frisell en Shahzad Ismaily (Marc Ribot, Tom Waits) zijn opnieuw van de partij.

Support: Picknick Banter

Ook leuk:

VRIJDAG 25/02
ZATERDAG 09/04

Naar de volledige agenda