• Datum: do 02/04/2020
  • Open: 20:00 uur
  • Aanvang: 20:30 uur
  • VVK: € 6,-

Prijzen inclusief servicekosten.

donderdag 02/04

Donder Op!

LIVE: CHRD + Farer + Bill & Ted's Excellent DJ Set

In verband met de maatregelen van de Nederlandse overheid rondom het coronavirus worden alle evenementen van De Helling tot 1 juni 2020 opgeschort.

Kaartkopers die tickets hebben voor een evenement in deze periode ontvangen van ons zo snel mogelijk een e-mail met meer informatie. Daarin lees je of het evenement wordt verplaatst of geheel wordt geannuleerd en wat voor gevolgen dat verder heeft. Gezien de uitzonderlijke situatie zijn we niet direct in staat hier duidelijkheid over te verschaffen.
We vragen om je begrip en geduld gezien de impact die dit heeft op ons als organisatie. Neem alsjeblieft geen contact met ons op, maar wacht op bericht vanuit ons.
Stay safe!

- Team De Helling

Donder Op! is terug in een nieuwe jas. Opkomende bands spelen live op het podium in ons café. Vanaf 20:00 uur en voor 6 euro ben je binnen voor de nieuwste rock, indie, garage en punk. Na de show draaien onze huis-DJ’s tot in de nacht de vetste platen. Deze editie is gecureerd door The Bakery!

Op 2 april spelen CHRD en Farer. CHRD klinkt rauw, hardnekkig en compromisloos. Vertoont symptomen van tekstueel cynisme ondersteund met een vuist-in-je-tanden geluid. Het Groningse doomnoise trio Farer creëert een indrukwekkende tweestrijd van ernstige, bijtende basstructuren, schrijnende zang en kronkelende drums. Ze brengen dit jaar hun debuut album uit.

Ook leuk:

Naar de volledige agenda