• Datum: zo 31/05/2020
  • Open: 19:30 uur
  • Aanvang: 20:45 uur
  • VVK: € 17,-

Prijzen inclusief servicekosten.

zondag 31/05

Joy Division Undercover

‘Closer To Curtis’ tour

In verband met de maatregelen van de Nederlandse overheid rondom het coronavirus worden alle evenementen van De Helling tot 1 juni 2020 opgeschort.

Kaartkopers die tickets hebben voor een evenement in deze periode ontvangen van ons zo snel mogelijk een e-mail met meer informatie. Daarin lees je of het evenement wordt verplaatst of geheel wordt geannuleerd en wat voor gevolgen dat verder heeft. Gezien de uitzonderlijke situatie zijn we niet direct in staat hier duidelijkheid over te verschaffen.

We vragen om je begrip en geduld gezien de impact die dit heeft op ons als organisatie. Neem alsjeblieft geen contact met ons op, maar wacht op bericht vanuit ons.

Stay safe!

- Team De Helling

Ter ere van Ian Curtis, die 40 jaar geleden overleed, en de release van het album 'Closer' in hetzelfde jaar speelt de beste Joy Division coverband die er is opnieuw een spetterende en authentieke show in De Helling.

Joy Division Undercover zal vanavond 'Closer' in zijn geheel spelen vergezeld door andere legendarische klassiekers van de band.

Onder de naam 'Closer To Curtis' speelde de band in 2008 haar eerste tour door Nederland en verkocht shows in Budapest en Praag uit. In 2013 kwamen ze opnieuw bij elkaar als 'Joy Division Undercover'. In 2019 speelde Joy Divison Undercover een zo goed als uitverkochte club-tour door Nederland waarin ze 40 jaar 'Unknown Pleasures' eerde.

''When you close your eyes you hear Ian Curtis.
When you close your eyes you hear Joy Division.''

Ook leuk:

Naar de volledige agenda